in

Președintele Trump a ațipit în timpul discursului reginei la banchetul regal

Pe Internet au apărut fotografii în care președintele american Donald Trump arată de parcă se luptă să rămână treaz, în timpul discursului Reginei Elisabeta II în care Majestatea sa vorbea despre relația strânsă dintre Marea Britanie și Statele Unite.

Președintele Trump a fost surprins de camere în timpul conferinței de la Palatul Buckingham, aseară, 3 iunie, scrie The Mirror.Președintele american, venit în Marea Britanie pentru o vizită de stat de trei zile, părea că se luptă să rămână treaz, în timpul discursului reginei.

Miliardarul poate fi văzut în clipul care circulă pe rețelele sociale între Majestatea Sa și Camilla, soția prințului Charles.

La banchet au participat 170 de invitați, inclusiv familia regală, familia lui Donald Trump și invitați din sferele politice.

Alimentele și băuturile servite la mese la evenimentele regale sunt, de obicei, produse din proprietatea reginei, iar cei invitați la banchetul de la Palatul Buckingham, în cinstea președintelui SUA, au fost serviți cu vin spumant de la Windsor Great Park, anul 2014 la prețul de 37,99 lire sterline, scrie The Mirror.

Război între Donald Trump și primarul Londrei, Sadiq Khan. ”ESTE UN RATAT TOTAL”
Trei spargeri în Chigwell și Barking & Dagenham. Român căutat de Poliția Metropolitană

IMPORTANT! Ambasada României la Londra a deschis un Birou pentru eliberarea Titlurilor de Călătorie