in

Spectacol de lumină pe cerul Angliei. Mii de fulgere au însoțit „mama tuturor furtunilor”

Între 15.000 – 20.000 de fulgere au brăzdat cerul Angliei în noaptea de sâmbătă spre duminică, când ţara a fost traversată de ceea ce meteorologii au numit “mama tuturor furtunilor”, informează Press Association.

Pompierii din Londra au anunțat că au preluat mai mult de 500 de apeluri legate de vreme, după izbucnirea unei furtuni “extrem de intense”.

James Brewin a imortalizat momentul în care Big Ben şi Westminster (palatul parlamentului) au fost iluminate de un fulger, descriind imaginea astfel: „Londra ca în lumina zilei la miezul nopţii pentru o fracţiune de secundă”.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Şi alţi amatori sau profesionişti au postat pe reţelele de socializare instantanee cu diverse obiective din Marea Britanie iluminate de fulgere.

Western Power Distribution a raportat că aproape 1.000 de proprietăţi au rămas fără curent electric în Midlands, majoritatea întreruperilor fiind provocate de fulgere. În aceeaşi regiune au fost emise 17 alerte de inundaţii.

O avertizare de furtuni puternice a Met Office, care acoperă o mare parte din Anglia şi Ţara Galilor, este valabilă până luni, 28 mai.

Soare APOCALIPTIC pe cerul Londrei. Ce cauză are acest fenomen

Ilford. Drogată și forțată să se prostitueze de o familie de proxeneți violenți

Patru români, proprietari de bordeluri în toată Londra. Plasau femei traficate în Regatul Unit