in

Un nou prinț în familia regală britanică. Ducesa de Cambridge a născut un băiat

Contul oficial de Twitter al Palatului Kensington a anunțat că Ducesa de Cambridge a născut cu bine un băiat la ora 11:01.

Bebelușul cântărește 3.8 kilograme și este perfect sănătos. Ducele de Cambridge a fost prezent pe întreaga durată a nașterii, iar toți membrii familiei regale au fost informați și sunt fericiți la auzul veștilor bune.

Vestea că Ducesa de Cambridge este la spital, în primele etape ale travaliului, a fost făcută publică în dimineața aceasta de Palatul Kensington.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

„Alteța Sa Regală, Ducesa de Cambridge, a fost internată la spitalul St. Mary din Paddington, Londra, în această dimineață, fiind în primele etape ale travaliului. Ducesa a mers cu mașina de la Palatul Kensington până în aripa Lindo a spitalului St. Mary, fiind însoțită de Ducele de Cambridge“, a anunțat Palatul Kensington pe contul de Twitter.

Kate a fost internată cu puțin înainte de ora 6 dimineața, în același spital în care i-a adus pe lume pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte.

Vestea vine la doar o zi după ce d-s aflat că și Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge, este însărcinată.

Unii dintre fanii familiei regale au campat acolo încă de la începutul acestei luni, pentru a se asigura că vor afla primii vestea nașterii bebelușului regal.

Viitorul membru al familiei regale britanice va fi al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după Prințul Charles, Prințul William și cei doi copii ai lui, Prințul George și Prințesa Charlotte. Prințul Harry, care în acest moment se află pe poziția a cincea, va deveni al șaselea în ordinea succesiunii la tronul britanic.

Peste 100.000 de persoane sunt așteptate la castelul Windsor pentru nunta regală

Român omorât în Dublin. Acuzatul, un român fără adăpost, neagă crima

În România, toată lumea trebuie să plătească. Fiscul somează până și copiii de ȘASE ani