in

Ambasadorul Marii Britanii la București: „Noul regim nu îi va împiedica pe români să muncească sau să studieze”

Ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, a declarat luni, 12 martie, la Brăila, că Marea Britanie a fost dintotdeauna un partener cheie în dezvoltarea Brăilei şi că relaţia se va păstra în continuare şi după ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

„Marea Britanie a fost dintotdeauna un partener cheie în dezvoltarea Brăilei. Chiar dacă în momentul actual ieşim din Uniunea Europeană, nu ieşim din Europa şi vom continua să construim legături minunate cu oraşul Brăila. Se ştie că la 23 iunie 2016 a fost un Referendum în Marea Britanie, în care majoritatea a votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană, dar noi nu vrem să pierdem legăturile cu România şi cu alte ţări din Uniunea Europeană. Vrem să întărim mai mult legăturile în ceea ce priveşte schimburile comerciale, cultura, educaţia. Vom intensifica aceste legături, de aceea sunt aici, la Brăila”, a spus Paul Brummell.

Întrebat care vor fi condiţiile în care europenii vor circula în Marea Britanie după ieşirea din Uniunea Europeană, Ambasadorul Paul Brummell a răspuns că va fi într-adevăr un regim nou, dar acesta nu îi va împiedica pe românii care muncesc, studiază sau vor să viziteze Marea Britanie.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

„Pentru cetăţenii români care lucrează şi studiază acum în Marea Britanie am stabilit un acord cu Uniunea Europeană, pentru a păstra drepturile lor. După ce ieşim din Uniunea Europeană va fi un regim nou, nu ştiu exact ce va fi, dar nu va fi un regim care să împiedice românii care muncesc, studiază şi vor să viziteze Marea Britanie”, a ,mai spus ambasadorul Marii Britanii în România.

Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la București: „Corupția este o problemă și Marea Britanie”

Agresiune sexuală în Christchurch, Dorset. Atacatorul, posibil polonez sau român

Trei proxeneți care acționau în Marea Britanie, lăsați în libertate de instanța din România