in

Băsescu, declarații șocante despre premierul britanic: „Să vedeți ce o să râd de May. Au și ei Dăncila lor”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, le-a spus studenților de la Universitatea Petrol și Gaze din Ploiești, că nu crede că Marea Britanie va ieși din Uniunea Europeană.

„Să vedeți ce o să râd de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”, a spus râzând Traian Băsescu.

Traian Băsescu le-a spus studenților de la Universitatea Petrol și Gaze Ploiești că Brexit-ul este „cel mai puternic semnal cu privire la riscul în care se află UE”, dar că nu crede că Regatul Unit va ieșit din Uniune.

„Eu cred că Marea Britanie, Regatul Unit, nu o să iasă din Uniunea Europeană. Să vedeți ce o să râd atunci de Theresa May. Au și ei Dăncila lor”, a spus fostul președinte.Remarca fostului președinte al României a stârnit hohote de râs în rândul studenților.

Traian Băsescu a spus că a prevăzut încă de pe 15 martie, printr-o postare pe Facebook, demisia prim-ministrului Regatului Unit al Marii Britanii, care nu s-a produs încă.

„Sper să se producă. Ea este îndârjită brexit-istă. Vrea Regatul Unit afară din Uniunea Europeană, ceea ce afectează mult și UE, și Regatul Unit”, a mai Băsescu.

Fostul președinte a fost prezent, miercuri, 13 martie, la Ploiești, unde a susținut o prelegere cu tema „Viitorul Europei – securitatea pe primul loc”, în aula Universității Petrol-Gaze din Ploiești.

Constructorii români din străinătate ademeniți în țară cu salarii de 1.000 de euro

Organizarea unui nou referendum pentru Brexit, votată în această seară în Camera Comunelor