in

Ce soluție inedită le-a propus WizzAir celor care cumpăraseră bilete București-Cluj și li s-a anulat cursa: „Plecați la Londra”

O soluție inedită a propus WizzAir pentru clienții cărora le-a anulat cursa București-Cluj: i-a trimis la Londra chiar dacă aceștia nu își propuseseră să plece în Marea Britanie, scrie Profit.ro. 

WizzAir, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și unul dintre cei mai mari transportatori aerieni din România, a decis să apeleze la o metodă inedită în relația cu clienții cărora le-a anulat cursa pe ruta București-Cluj-Napoca, notificându-i că, în ziua în care doreau să călătorească spre Cluj, au rezervată în loc o cursă spre Londra, chiar dacă aceștia nu și-au propus să plece în Marea Britanie, potrivit publicației amintite.

Fără un avertisment prealabil, compania aeriană a transmis clienților care își cumpăraseră anterior bilete pe această rută, un plan de călătorie pentru aceeași zi, dar nu spre Cluj-Napoca, ci spre… Londra Luton.

În contul personal, la detalii privind noua cursă, clienții sunt invitați să accepte schimbarea zborului, să rezerve o altă cursă sau să ceară rambursarea banilor. Însă rambursarea se face doar în contul personal Wizz Air, iar banii nu pot fi folosiți decât pentru a cumpăra o altă cursă cu această companie.

Sub această opțiune clientul este anunțat, cu litere mai mici, că dacă dorește să primească o rambursare prin transfer bancar sau pe cardul utilizat în timpul procesului de rezervare, trebuie să consulte „punctul trei al e-mailului de notificare privind modificarea orarului”.

Numai că acest punct nu există, iar pentru rambursarea banilor în contul bancar nu este activată nicio soluție, mai scrie Profit.ro.

Contactați de Profit.ro cu întrebarea care este motivul pentru care pasagerii care doresc rambursarea efectivă a banilor în contul bancar nu au și posibilitatea tehnică de a își exercita această opțiune, reprezentanții Wizz Air nu au răspuns.

Și-a cumpărat bilet la WizzAir în urmă cu două luni, însă nu a fost primită în avion. Reacția companiei: „Cine face primul check-in, acela zboară”

Brexit. Veselie mare în rândul conservatorilor. După Brexit va fi un boom economic

Londra nu mai este cel mai atractiv centru financiar din lume. Ce mare oraș a depășit capitala britranică