in

Ești creștin și nu ai fost să votezi la referendum? Riști să fii excomunicat, afurisit și anatemizat de BISERICĂ

Cosmin Santi, cadru didactic al Facultății de Teologie de la Universitatea Valahia din Târgoviște, și preot paroh al comunității de la Viforâta (Dâmbovița), a reacționat extrem de dur după eșecul referendumului și a cerut întoarcerea la metodele folosite de biserică în primele secole ale creștinismului, relatează Gazeta Dâmboviței.

„Astăzi cred că am înțeles unde se află națiunea română. Câtă incultură și imoralitate este în România. Biserica trebuie să își reconsidere poziția în societate. Este momentul să reutilizăm prescripțiile canonice cu privire la instituția penitenței din primele veacuri creștine, iar pentru dușmanii Bisericii și ai lui Hristos este momentul de a face uzanță de afurisire, anatemă și excomunicare. E momentul să extirpăm răul din rădăcină pentru a nu se extinde acest cancer al necredinței în credincioșii fideli. Nu mai putem acorda binecuvântare la cununie, la înmormântare celor care luptă împotriva bisericii și a lui Dumnezeu”, a scris Cosmin Santi pe Facebook.

Postarea are setările de confidențialitate astfel încât să fie văzută doar de prieteni, precizează sursa citată.

Sursa: Digi 24

Scandal între doi români la o secție de votare din Londra: „Dreapta credință este una, creștin ortodoxă”

Un alt val de specialiști părăsește România. Medicii veterinari aleg să plece: „În Anglia câștig în trei zile cât într-o lună în țară”

Doi români, morți într-un accident rutier în Anglia. Unul dintre ei devenise celebru după o partidă de sex oral transmisă live pe Facebook