in

Marea Britanie – destinația numărul 1 pentru studenții români și după Brexit



Noul model educațional la nivel european va predispune cetățenii la o mobilitate mai mare pe piața muncii, dar și în zona studiilor, iar cele mai multe state încurajează acest fenomen.

Germania și-a asumat ca până în 2020 să primească 350.000 de studenți străini, iar anul trecut ținta a fost deja atinsă.

„În ciuda condițiilor economico-politice defavorbile, anul trecut a crescut cu 20% numărul tinerilor români care pleacă la studii în străinătate, fiind înregistrați peste 6000 care au ales alte sisteme de învățământ superior. Iar, dacă vorbim strict de Marea Britanie, Brexit-ul nu a micșorat numărul de candidați români acceptați anul trecut la studii, iar din cifrele IntegralEdu numărul aplicanților a crescut cu 12%, aceasta rămânând destinația numarul 1 pentru studii în afară”, explică Ana Maria Papp, Manager Dept. Universități în Străinătate, IntegralEdu.

Și la nivel liceal există o creștere, mai ales în zona taberelor educaționale organizate fie de universitățile de renume din străinătate fie de alte instituții educaționale acreditate în acest sens.

Mai multe informații și modalitatea de înscriere se găsesc pe www.worldeducation.ro.

Datorie COLOSALĂ a studenților din UE către statul britanic. Agent român de recrutare: „Chiar dacă vă caută, nu vă pot găsi”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Canada ar putea reintroduce vizele pentru români. Cei care ajung acolo cer imediat azil

Un refugiat pakistanez a agresat sexual o fetiță de 12 ani din Rădăuți