in

Reacția unui viceprimar PSD din Teleorman la adresa protestatarului din Suedia: „Întâi să-i dea mă-sii ..ue !”

Un viceprimar PSD a scris cuvinte dure pe Facebook la adresa șoferului mașinii M..E PSD. „Frustratul ăla, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia”, a reacționat edilul.

Viceprimarul municipiului Alexandria, social-democratul Gică Anghel (foto,) a postat pe contul său de Facebook un mesaj plin de injurii la adresa lui Răzvan Ștefănescu, șoferul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD”.

„Frustratul ăla cu mașina din Suedia cu nr. ….PSD, întâi să-i dea mă-sii ..ue că i-am crescut salariul sau pensia și mai ales să aibă grijă că chinezii nu fac mici nu numai din câini”, a scris pe Facebook alesul local din Teleorman.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Situația a fost semnalată de jurnalista Carmen Dumitrescu în publicația „Realitatea de Teleorman”, care l-a contactat pe Anghel. Viceprimarul a susținut că „nu înțelege care e problema și că are libertatea să scrie ce vrea, atâta vreme cât și ceilalți fac la fel”.

Ulterior, acesta a schimbat abordarea, precizând că este posibil ca cineva să fi publicat mesajul injurios pe contul său de Facebook (sic!).

„Când i-am atras atenția că e viceprimar și că un astfel de limbaj nu e chiar dezirabil din poziția lui, Gică Anghel a întors-o și a precizat că putea posta oricine de pe contul lui, telefonul fiind la dispoziția familiei și a cunoscuților. De altfel, a întrebat dacă nu se poate întâmpla oricui să-și lase telefonul prin diverse locuri, astfel încât să se trezescă cu diverse postări pe Facebook”, a relatat Carmen Dumitrescu.

În cele din urmă, viceprimarul a șters postarea de pe Facebook.

VIDEO – Dosar penal pentru șoferul mașinii cu numărul de înmatriculare M..E PSD. Polițiștii din București au ridicat plăcuțele și i-au reținut permisul

Român beat își distruge propria mașina și amenință agenții de parcare cu un topor

Prețurile imobilelor din Marea Britanie, în scădere. Unele case au pierdut o treime din valoare