in

VIDEO – Întors de la muncă în străinătate, românul își surprinde nevasta cu amantul în pat. A filmat totul și a publicat pe Facebook

Un român plecat la muncă în Belgia și-a prins nevasta în pat cu altcineva. Întors în țară, omul a avut parte de o surpriză neplăcută, când a ajuns acasă: în dormitorul său se afla soția, în ipostaze intime cu un oarecare Corneluș.

Șocat de ceea ce vede, românul a scos telefonul și a început să filmeze tot momentul, cerându-i explicații soției sale, care nu recunoștea absolut nimic, scrie Can Can.

„Așa se face, zi-mi, așa se face? Știai că vin? În fața mea acum te f**i, ai auzit? Ia zi Corneluș, este adevărat ce te-am întrebat? Adu-i un pahar de apă. Este adevărat, draga mea? Copiii ce face, închiși în cameră? Deci, casă făcută de mine, tot făcut de mine… Știai că sunt acasă, că am ajuns în țară?”, o întreba întruna bărbatul.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Fata a rămas în pat și asculta tot ceea ce îi reproșa bărbatul ei, însă susținea vehement că nu s-a întâmplat nimic între ea și Corneluș. „Nu fac nimic! Vezi că fac ceva? De ce mă filmezi acum?”, a fost răspunsul tinerei.

„Te filmez ca să te pun pe Facebook. Uite nevasta mea, bărbatu’ plecat la muncă în Belgia şi ea ce să facă, se arde…cu cine? Mai devreme te-ai fu**t, draga mea! Hai, stai acolo, iubiţi-vă, sărutaţi-vă”, a conchis bărbatul înșelat.

https://www.facebook.com/zenga.dyx/videos/10156120479389140/

Fabrică închisă din lipsă de muncitori. Sute de angajaţi rămân fără locuri de muncă

Judecător britanic, îngrozit de skimmerii români: „Mi-e frică să mai scot bani de la bancomat ”