Menu
in

Află cum poți transfera bani GRATIS în România!



E de zece ori mai ieftin să transferi bani în alte țări din cont în cont decât acum 10 ani.

Nu multă lume știe că există un sistem care îi ajută pe cei care trimit bani în alte țări să plătească sume infinit mai mici pentru fiecare transfer și să beneficieze de aceeași viteză și siguranță a serviciilor.

Secretul transferului de bani 

Dacă se lucrează direct prin bănci sau prin firmele tradiționale de transfer de bani, omul obișnuit se lovește de două probleme mari: comisioanele foarte mari – zeci, sute de lei din suma trimisă – și cursul de schimb extrem de nefavorabil – cu până la 10% mai slab decât cursul oficial. Toate acestea adunate cu un timp de așteptare de 3-5 zile lucrătoare dau dureri de cap oricui vrea să trimită bani. Toate acestea pentru că oamenii singuri nu au putere de negociere și sunt nevoiți să accepte ce le oferă banca.

Metoda “local in-local out” presupune ca între conturile bancare ale expeditorului și destinatarului să existe o companie intremediară, care negociază în numele oamenilor cursuri mai bune și se folosește de conturi în țările în care operează ca să ofere clienților costuri de 10 ori mai reduse și viteză – maxim 24 de ore în zilele lucrătoare. E posibil pentru că transferurile pe care le fac clienții sunt locale – în țara expeditorului – către contul companiei, respectiv în țara destinatarului, din contul companiei în contul bancar al destinatarului. Banii nu pleacă nicăieri, ci doar trec de la expeditor la intermediar, apoi la destinatar, evitând sistemul bancar direct (SWIFT) extrem de scump și lent.

Cu TransferGo ajung în România, direct în lei, cu costuri minime direct în contul bancar al familiei sau prietenilor. Indiferent de suma transferată, primul transfer este GRATIS, iar la următoarele se plătește doar o taxă fixă de 0.99 lire sterline sau 0.99 euro (depinzând de țara de origine a transferului) și banii ajung la destinație în ziua următoare, fără planuri făcute din timp și fără stres.  Mai mult, cursul valutar e foarte apropiat de cursul BNR, deci nu se mai pierd bani din cauza cursului de schimb nefavorabil.

 

Cât câștigă un client TransferGo care trimite £500 din Marea Britanie în România?

Dacă ai fi trimis pe 24 martie 2016, 500 lire sterline, cu TransferGo către România, destinatarul ar fi primit 2771.24 RON în contul din țară, cu un curs valutar de 1 GBP = 5.55348 RON. Primul transfer este GRATUIT, iar la urmatoarele comisionul va fi fix, de £0.99 INDIFERENT DE SUMA.

Recomandă un prieten și vei primi £10!

Cum functioneaza: prietenii care se înscriu cu link-ul tău pot face primul transfer absolut gratuit! Când prietenul tău transferă £50 sau mai mult, vei primi instantaneu un bonus de £10.

 

De ce anume ai nevoie pentru a face transferul: intri pe site-ul TransferGo, te înregistrezi și în doar câteva minute poți definitiva transferul! În ce privește destinatarul, este nevoie de numele complet și codul IBAN al contului său bancar.

TransferGo a fost creat chiar de oameni care au fost în situația de a trimite bani în diverse țări și care erau nemulțumiți de serviciile existente pe piață. De aceea, și-au propus să schimbe lucrurile și să ofere un serviciu mai bun care să transfere bani dintr-un cont bancar dintr-o țară în orice cont bancar în altă țară. Banii trebuie să rămână la oameni.

“Transferă bani de 10 ori mai ieftin ca prin bănci și destinatarul primește banii în următoarea zi lucrătoare.”

SERVICIUL POATE FI FOLOSIT ÎN ORICE ȚARĂ DIN EUROPA! POȚI TRIMITE BANI DIN UK, ITALIA, GERMANIA, SPANIA CĂTRE ROMÂNIA! FĂ-ȚI UN CONT CHIAR ACUM ȘI VEI AVEA PRIMUL TRANSFER GRATUIT!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version