in

Chloë Sevigny a vorbit la Cannes despre hărțuirea sexuală. Un regizor i-a spus: “Tu ar trebui să-ți arati corpul mai mult.”

Trei regizori de film importanți “au intrecut măsura” cu Chloë Sevigny la audiții pentru roluri de film, a declarat actrița miercuri la panoul Variety al Festivalului de Film de la Cannes.

“Am fost întrebată ‘ce faci mai tarziu?'”, a spus Sevigny. De asemenea, “vrei să mergi la cumpărături și să încerci niște haine și, dacă iți place, eu iți pot cumpăra ceva în cabina de probă“, a adăugat ea. “Un fel de chestii ciudate ce au depășit limita.”

Actrița și-a amintit cum un regizor i-a spus: “Tu ar trebui să-ți arati corpul mai mult. Nu ar trebui să aștepți până când ești la fel de bătrână ca și această actriță care tocmai a fost goală într-un film, ar trebui să apari dezbrăcată pe ecran acum.”

“Dacă ești tânăr și impresionabil și dorești cu adevărat un rol, ar putea fi o cale tentantă, dar sper să nu se intample”, a spus ea.

Chloë, care este la Cannes pentru promovarea unui film scurt în regia ei, intitulat “Kitty”, a declarat totodată că regizorii de sex feminin sunt menținuți la standarde diferite față de bărbați.

“Atunci când femeile pe platoul de filmare devin un pic emoționale, sau chiar pline de pasiune, acestea sunt etichetate ca isterice sau nebune și obțin cu greu un nou contract“, a spus Sevigny. “Un standard dublu față de regizorii bărbați nebuni, care sunt atât de acceptați.”


“Trebuie să se permită femeilor să acționeze…și să ne manifestăm”, a adăugat ea.

In anul 2003, Sevigny a provocat agitație la Cannes cu rolul ei în filmul lui Vincent Gallo, “The Brown Bunny.” Filmul include o scenă in care îi face sex oral nedisimulat lui Gallo. Actrița a susținut ideea proiectului.

“A fost un act subversiv”, a spus Sevigny. “A fost un risc. Și cred că a fost un mod de a sta departe de acest business într-un mod ciudat, dar, de asemenea, de a face ceea ce vreau să fac în domeniu.”

Ea a spus că Gallo a fost bun să atingă locul sensibil al oamenilor și a remarcat că festivalul de la Cannes crește pe latura controversată. Dar ea a recunoscut că filmul a fost destinat să spargă standardele.CITESTE MAI MULT:

Scrisoare către președintele Iohannis. Cu confirmare de primire.

Fenomen îngrijorător! Sute de mii de copii din România se simt abandonați de părinții care muncesc în străinătate

Tânăr rănit la Colectiv, în greva foamei. „Mama a fugit cu banii pentru recuperare”

British Airways se gândeşte la clienţi. O nouă ofertă în plan.

Un translator român a ajutat la salvarea unei adolescente violate zilnic de patronul unei spălătorii auto

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Declarație șoc despre copiii români luați de autoritățile britanice: „Li s-a interzis să vorbească limba română”

Videoclip incredibil. Hyper-realitate cu impact puternic