in

Conferința Studenților, Profesorilor și Cercetătorilor Români din UK a ajuns la cea de-a cincea ediție

Cea de-a cincea ediție a conferinţei Studenţilor, Profesorilor şi Cercetătorilor Români din Marea Britanie va avea loc în acest an pe 20 octombrie, la Universitatea Edinburgh, fiind o iniţiativă comună a studenţilor români din Marea Britanie şi Ambasadei României la Londra, cu scopul de a crea de legături între studenţii, cercetătorii şi profesorii români din Regatul Unit, precum şi dezbaterea unor teme de interes propuse de aceştia, inclusiv a oportunităţilor de carieră în România.Evenimentul se va desfăşura sub patronajul Ambasadei României la Londra, al Camerei de Comerţ Britanică-Română şi al Fundaţiei Raţiu, cu sprijinul Societăţii Studenţilor Români de la Universitatea Edinburgh. Primele patru ediţii ale Conferinţei au avut loc la 24 octombrie 2008, 24 octombrie 2009, 23 octombrie 2010 şi 22 octombrie 2011.

Din Comitetul de organizare fac parte studenţi, cercetători şi profesori de la universităţile Edinburgh, Kent, London School of Economics, York, precum şi reprezentanti ai Ambasadei României la Londra şi Camerei de Comerţ Britanică/ Română.

Comitetul de organizare a hotărât ca ediţia de anul acesta a Conferinţei să aibă ca temă principală “Cum să ne găsim locul nostru in lume. Cum putem contribui la dezvoltarea comunităţilor din care facem parte“ şi să fie structurată în două părţi: o sesiune plenară şi o sesiune de paneluri de dezbatere cu următoarele teme: Antreprenoriat, afaceri şi cercetare, Cum contribuie românii la dezvoltarea comunităţilor în care se stabilesc şi Cum contribuie românii din străinătate la dezvoltarea ţării lor de origine.

Conferinţa se va încheia, ca în fiecare an, cu decernarea “Diplomei Ambasadorului” Participarea se face în limita locurilor disponibile. Inscrierile se pot face până la data de 5 octombrie 2012 la adresa de e-mail [email protected].

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Britanicii vor avea de câștigat de pe urma JO până în 2015

Fotografiile în care prințul Harry apare dezbrăcat au fost publicate, astăzi, în UK