in

Descoperă căminul pentru seniori Enayati Home – un „altfel” de ACASĂ

Românii din diaspora, adesea pentru a căuta oportunități mai bune de muncă și viață, se confruntă cu provocarea de a-și îngriji părinții și bunicii rămași în țară și își doresc cele mai bune soluții pentru a le oferi celor dragi o viață demnă și confortabilă, chiar și în lipsa lor.

Decizia de a-și lua părintele sau bunicii din propria casa și de a-i acomoda într-un cămin pentru bătrâni este una dintre cele mai grele pe care o poate lua om de-a lungul vieții. Totuși, sunt momente când o astfel de decizie nu doar că este necesară, dar devine un beneficiu pentru părintele singur, neajutorat sau care are nevoie de îngrijiri specializate, de acces imediat la servicii medicale de urgență, la servicii medicale de monitorizare a bolilor cronice, dar și la servicii medicale paliative și de recuperare.

Enayati Home este locul în care vârstnicii sunt tratați cu respect și considerație

Centrul rezidențial pentru seniori Enayati Home este un concept modern creat din grija și din respect față de cei în vârstă. Fără a fi nevoiți să se deplaseze dintr-un loc în altul, fiind parte din Orașul Medical, protocolul de îngrijire din acest cămin urmează o serie de pași pentru a monitoriza starea de sănătate a seniorilor, pentru a le menține starea de bine, dar și pentru a le asigura independența. Ne mândrim cu faptul că la Enayati Home prelungim viața seniorilor prin o serie întreagă de programe, suport emoțional și socializare care îmbunătățesc calitatea vieții acestora și aduc speranța și dorința de viață în privirea părintelui.
„Am gândit acest ecosistem medical ca pe un oraș în care seniorii din Enayati Home să poată avea acces permanent la serviciile medicale și sociale de care au nevoie, fie că sunt independenți sau asistați medical, că au nevoie de recuperare sau paliație, că au nevoie doar de socializare sau de un mediu în care să trăiască demn”, susține Dr. Wargha Enayati, fondator al Enayati Medical City.

În Enayati Home seniorii sunt pe mâini bune

Holding hands, caregiver and senior woman in wheelchair for support outdoor in retirement home. Love, trust and healthcare nurse or medical wellness doctor for disability patient with kindness.
A person in a wheelchair holding a person's hand

Description automatically generated

Seniorii se bucură de o viață liniștită în centrul nostru rezidențial pentru seniori, Enayati Home, într-o locație la standarde de 5*, în timp ce beneficiază de acces imedicat la diverse servicii medicale de care ar putea avea nevoie la vârsta senectuții: de la investigații și consulturi de specialitate, până la recuperare și reabilitare medicală.

Grija și empatia față de rezidenți sunt pe primul loc în Enayati Home. Seniorii au parte de asistență medicală specializată – medic geriatru full-time & medic de gardă, având la dispoziție un personal bine pregătit și dedicat, cu ideologie europeană, orientat către nevoile vârstnicilor, de la cele medicale până la cele personale.Oferta căminului pentru bătrâni Enayati Home include:

A room with a bed and a table

Description automatically generated

• Cazare în regim hotelier – cu facilități și dotări specifice nevoilor zilnice ale seniorilor

• Îngrijire personalizată și asistență medicală centrată pe nevoile pacientului – servicii medicale non-stop asigurate de medici specialiști în geriatrie

• Companie și suport 24/7 – îngrijiri specializate de nursing

• Plan de nutriție personalizat

• Acces la consulturi și investigații de specialitate

• Acces la servicii de recuperare medicală și monitorizare activă a bolilor cronice

• Activități socio-culturale.

A person sitting at a table with a card game

Description automatically generated

În Enayati Home, seniorii beneficiază de îngrijiri specializate pe termen lung și de creșterea semnificativă a calității vieții. Frustrarea, neputința și sentimentul de abandon sunt complet înlăturate cu ajutorul serviciilor de nursing pe care le oferim în Enayati Home. Seniorii fac parte dintr-o comunitate frumoasă, au în permanență oameni empatici lângă ei, care îi ascultă și care evaluează evoluția stării lor de sănătate, a simptomelor, dar și a sentimentelor, fricilor sau a îngrijorărilor acestora.

Îngrijirea medicală de elită, prezența persoanelor empatice și răbdătoare, organizarea de activități de grup adecvate vârstei lor și socializarea din cadrul Enayati Home, creează mediul perfect pentru ca fiecare vârstnic rezident să se simtă ca acasă aici.

Alege pentru cei dragi Enayati Home, un centru rezidențial pentru vârstnici, unic în România, care oferă seniorilor nu doar îngrijire medicală specializată, ci și servicii complete de recuperare pentru afecțiunile cronice, totul sub același acoperiș.

Accesează web site-ul nostru pentru mai multe informații și programează o vizită la numărul de telefon 004 037 44 98 198.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

e.coli

Focar de E. coli în Marea Britanie, o persoană a murit

Facturile de energie din Marea Britanie scad la cel mai mic nivel din ultimii doi ani