in ,

Documentarul 13 Shades of Romanian, premiat la Festivalul Accolade Global din SUA. Filmul poate fi vizionat online gratuit

13 Shades of Romanian, filmul documentar în 3 episoade, care prezintă poveştile a 13 români care trăiesc în Marea Britanie, a câştigat Premiul de Excelenţă la categoria “Documentar” – lung metraj, în cadrul prestigiosului Festival Accolade Global din SUA.

Echipa filmului a scris pe pagina oficială de Facebook: “Aflat la cea de-a XIV-a ediţie, Accolade Global a premiat şi susţinut de-a lungul timpului filme de calibru, care au ajuns chiar şi la Oscaruri sau premii Emmy. Suntem foarte, foarte încântaţi şi mândri să fim pe lista câştigătorilor recunoscuţi de ei.”

Realizat de o mână de cineaşti români care locuiesc în Londra, cu suportul jurnalistului britanic Richard Green, documentarul dezvăluie într-o manieră obiectivă modul în care românii trăiesc, muncesc şi se integrează în cultura şi societatea britanică.

Filmul poate fi vizionat gratis AICI. Sau accesaţi pagina www.13shadesofromanian.com / daţi click pe RENT şi aplicaţi acest promo cod: MAKEITGOOD
CITITI MAI MULT:

Un barbat înarmat cu un cuţit a terorizat studenţii din Glasgow. Poliţia a intervenit de urgenţă

Prinţul William, pe coperta revistei Attitude. El îşi exprimă suportul pentru tinerii gay

Acuzații grave la adresa Danielei Vițelaru, coordonatorul Junior International TV din Londra

Marea Britanie poate limita ajutoarele sociale pentru cetățenii UE. DECIZIE a Curții Europene de Justiție

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un barbat înarmat cu un cuţit a terorizat studenţii din Glasgow. Poliţia a intervenit de urgenţă

O actriță română este “fata de la capătul lumii” pentru britanicii de la James