in

Mai aproape de România, de 1 Decembrie transfer gratis cu Opal Transfer

    “Sărbătorim prin muncă!” – asta suntem nevoiți să le răspundem celor dragi de fiecare dată când ne întreabă ce facem de 1 Decembrie.

Acasă, în România, e petrecere mare, se întind mese bogate și se fac urări de bine. În Marea Britanie e o zi obișnuită de lucru, dar chiar dacă suntem departe de casă, nu am uitat de unde am plecat. Vrem să le arătăm asta și celor rămași în țară, ca pe lângă tradiționala urare de La multi ani, le mai putem face o surpriză.

De Ziua Națională, le putem trimite bani direct în cont gratis. Ne ajută Opal Transfer, care de 1 Decembrie oferă transfer gratuit în lei către România.

Nu e doar gratuit, ci și extrem de simplu. E nevoie doar de acces la internet și tranzacția se poate face direct de pe platforma www.opaltransfer.com/ro . Dacă operațiunea se face înainte de ora 12.00, banii ajung acasă în aceeași zi (în zilele lucratoare), la orice bancă ai avea cont și fără costuri ascunse.

O altă modalitate la îndemână este aplicația pentru mobil, accesibilă pentru Android, iOS si Windows Mobile.

Fără comisioane, fără drumuri inutile și fără bătăi de cap, iar siguranța transferului este garantată. Îi găsim și la sucursalele lor din Londra, deschise până la ora 20.00 de luni pana vineri ori putem face transferul cu un singur apel la numărul de telefon 020 7022 9933 în limba Româna.

Cu ajutorul Opal Transfer le putem arăta celor dragi că suntem cu sufletul alături de ei și că distanțele pot fi reduse cu un simplu gest. Iar după ce ne întoarcem de la lucru, nimic nu ne oprește să întindem masa și să urăm și noi La mulți României și nouă, românilor!

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vegetarienii și veganii din UK cer înlocuirea noilor bancnote de 5 lire sterline. „Este inacceptabil. Conțin…

Marea Britainie. Au vrut să își deschidă conturi cu documente false la NatWest. Doi români condamnați