in

Mai multe greve sunt anunțate la metroul din Londra în luna martie. Toate liniile vor fi afectate

Mai multe greve sunt anunțate la metroul din Londra în luna martie. Toate liniile vor fi afectate

Sindicatul lucrătorilor de la metroul din Londra a anunțat două greve de 24 ore în luna martie, în semn de protest față de incertitudinea locurilor de muncă, a pensiilor și condițiilor de muncă din cauza crizei de finanțare prin care trece TfL.

Greva vine în același timp cu o altă mișcare de protest recurentă, în curs de desfășurare, care va fi cea mai lungă din istorie, arată My London.

Este vorba despre o problemă separată, referitoare la reintroducerea metroului de noapte. Membrii de sindicat RMT care lucrează la metrou nu își vor începe turele pentru 24 de ore de marți, 1 martie și joi, 3 martie.

În acele două zile, toate liniile de metrou din Londra sunt de așteptat să fie grav afectate, cu servicii de metrou reduse puternic sau deloc.

Metroul din Londra rămâne fără finanțare. Se discută despre închiderea unor linii

Celelalte sindicate ale lucrătorilor de la metrou, ASLEF și TSSA, nu sunt de așteptat să se alăture grevei, dar unii angajați ar putea, de asemenea, să nu lucreze, în semn de solidaritate.

„Politicienii trebuie să se trezească la faptul că personalul de transport nu va plăti prețul pentru această criză concepută cinic. Pe lângă grevă, RMT coordonează o campanie de rezistență cu colegii din alte sindicate afectate de această amenințare. Sindicatul rămâne disponibil pentru discuții menite să rezolve diferendul”, a declarat Mick Lynch, secretar general al RMT.


Andy Lord, Chief Operating Officer al TfL, a declarat: „Este extrem de dezamăgitor că RMT a anunțat o grevă, deoarece nu au fost depuse propuneri cu privire la pensii sau termeni și condiții și nimeni nu și va pierde locurile de muncă ca urmare a propunerilor pe care le-am expus.”

Incendiu de proporții în stația de metrou Acton din Londra. „O groază de oameni ar fi putut muri”


…Mai multe greve sunt anunțate la metroul din Londra în luna martie. Toate liniile vor fi afectate…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dublă sinucidere în Anglia: Doi tineri de 17 și 18 ani găsiți spânzurați într-o pădure din Dorset

Dublă sinucidere în Anglia: Doi tineri de 17 și 18 ani, spânzurați într-o pădure din Dorset

Regina Marii Britanii a anunțat că Ducesa Camilla de Cornwall va fi regină după dispariția sa

Regina Marii Britanii a anunțat că Ducesa Camilla de Cornwall va fi regină după dispariția sa