in

Marele violinist André Rieu revine la București. Artistul va cânta pe o scenă impresionantă

Pe 11 și 12 iunie, faimosul violonist André Rieu, acompaniat de membrii Johann Strauss Orchestra, vă invită în Piața Constituției să vizionați un nou concert de înaltă ținută.

De această dată, André Rieu revine la București cu un spectacol nou, diferit de cel care a strălucit anul trecut pe aceeași scenă, dar care abundă de cântece frumoase, dans, invitați speciali, distracție și multe surprize de neuitat.

“Sunt nerăbdător să revin pe scena din Piața Constituției și să mă reîntâlnesc cu publicul fantastic din România. Scena folosită doar în concertele din Maastricht va ajunge din nou “în central Universului”. Este impresionantă, niciun alt artist nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu.” – a transmis André Rieu.

Timpul nu este încă pierdut pentru cei care doresc să asiste la cel mai important eveniment concertistic al anului. Persoanele care doresc să fie cât mai aproape de scenă, să se bucure din plin de experiența unică a unui concert marca André Rieu, își pot procura bilete pentru reprezentația ce va avea loc duminică, 12 iunie, începând cu ora 20:30.

Acestea sunt disponibile la prețuri variabile, în funcție de categoria de loc, atât online prin www.eventim.ro, precum și la magazinele partenere Eventim – Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV.

CITITI MAI MULT:

Donald Trump: vizită în Marea Britanie. Miliardarul redeschide oficial complexul de terenuri de golf din Scoţia

Santorini – frumuseţe naturală şi o experienţă de neuitat

Ultimele sondaje: Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană!

Tatăl a trei copii a fost închis pentru 16 ani, după ce a fost acuzat de pedofilie şi viol

Membră a Statului Islamic amenință pe Twitter: „Nu m-aș duce în centrul Londrei în iunie!”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Donald Trump: vizită în Marea Britanie. Miliardarul redeschide oficial complexul de terenuri de golf din Scoţia

Condamnați pentru agresarea unei bătrâne de 90 de ani. Românii spun că nu au făcut așa ceva