in

Micii fotbaliști de la Eagles Football Academy vă invită la Eagles CUP ediția a doua

În perioada 28 – 29 mai, va avea loc, în Londra, cea de-a doua ediție a Cupei Eagles la fotbal pentru copii. Turneul este organizat de Eagles Football Academy, cu sprijinul sponsorului oficial al academiei, Restaurantul Crystals of London, partener media Ziarul Românesc.

 

Vă invităm să vedeți meciurile celor mici, între orele 10.00 și 16.00, la Burnt Oak Leisure Centre. Este un bun prilej să aflați mai multe și despre activitatea Eagles Football Academy și, de ce nu, să vă aduceți copiii la antrenamentele desfășurate sub îndrumarea fostul fotbalist român de la FC Argeș și Universitatea Craiova, Gabi Dumitru.

Eagles Cup  se desfășoară în fiecare an, în preajma zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului. Anul acesta, competiția va avea mai multe niveluri de vârstă, iar Eagles Football Academy va participa cu două echipe.

Eagles Football Academy este singura academie de fotbal românească din Londra. Școala funcționează din anul 2014, iar acum se antrenează aici peste 50 de copii români de diferite vârste. Începând din acest an, echipele Eagles vor evolua și în campionatele englezești.


 

De asemenea, două dintre grupele Eagles vor participa, la începutul lunii iulie, la una dintre cele mai mari competiții fotbalistice din Marea Britanie dedicate copiilor „Grassroots International Youth Football Festival” din Edinburgh, Scoția.Florin Gardoș, fotbalist în Premier League: „Să fim mândri că suntem români”

Jucătorul Southampton, Florin Gardoș, la Eagles Fotball Academy: „Trebuie să faceți sacrificii pentru a ajunge fotbaliști”

 António Semedo, în vizită la Eagles Football Academy: „Am văzut deja un Messi”

Fotbalul românesc are nevoie de tinerii jucători din diaspora. FRF face preselecții în Europa

 VIDEO – Oaspete de seamă la Eagles Football Academy. Un fost internațional român, în mijlocul micilor fotbaliști din Burnt Oak

Din dragoste pentru fotbal! Un tânăr român din Londra organizează meciuri caritabile la Adjud

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A strâns cele 500 de semnături. Cine este primul român care vrea să reprezinte comunitatea din UK la Congresul Diasporei?

Congresul Diasporei. Un nou termen pentru trimiterea semnăturilor. Dovada rezidenței, aceeași ca și în cazul votului prin corespondență