in

Zăpadă de 4 cm și temperaturi aproape de 0 C în Marea Britanie. Cum va fi vremea în Londra

temperaturi marea britanie

Temperaturi deosebit de mici pentru acest început de aprilie în Marea Britanie, în timp ce prognoza meteo nu arată nici un semn de atenuare.

Părți din Marea Britanie ar trebui să se pregătească pentru vânt de peste 120 km/h și până la 4 cm de zăpadă, în a doua jumătate a acestei săptămâni, scrie MyLondon.

După ce temperaturile au scăzut sub zero weekendul trecut, Biroul de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben de vânt, pentru miercuri și joi, în anumite părți ale Regatului Unit, avertizând despre posibile întârzieri de transport, întreruperi de curent și suprafețe periculos de înghețate în nordul Angliei, Țara Galilor, Irlanda de Nord și Scoția, în următoarele două zile.

Temperaturi mici în Marea Britanie, vești bune pentru Londra

Din fericire, vremea la Londra va fi mai stabilă decât în cea mai mare parte a Regatului Unit. Deși londonezii se pot aștepta la mai multe averse de ploaie în weekend, temperaturile ar trebui să fie mai blânde decât la începutul săptămânii și vor fi chiar și câteva perioade însorite.

Iată perspectivele pentru Londra, potrivit BBC Weather.

Joi, 7 aprilie

Norul persistent se va îndepărta în această dimineață și va fi o zi în mare parte „uscată și însorită”. Cu toate acestea, va continua să fie răcoare, iar vântul va bătea în rafale puternice pe tot parcursul zilei. Sunt anunțate și câteva averse de ploaie.


Londonezii se pot aștepta la „vânt puternic” până seara, care se va stinge peste noapte. Temperaturi cuprinse intre 3C si 13C.

Vremea de iarnă continuă și în aprilie în Marea Britanie. Se anunță zăpadă de Paște

Vineri, 8 aprilie

Ziua de vineri va începe cu nori, dar vremea va deveni mai însorită pe măsură ce ziua trece și norii se vor îndepărta treptat.

Meteorologii spun că ploile de după-amiază se vor face simțite în tot orașul. O ușoară scădere a temperaturii, cu minime de 3C și maxime de doar 11C.

Sâmbătă, 9 aprilie

Se pare că presiunea ridicată se va dezvolta în weekend, ducând la vreme frumoasă pe tot parcursul zilei de sâmbătă, cu doar câteva averse izolate după-amiaza. Totuși, va rămâne destul de rece, cu minime de aproximativ 3C și maxime de 13C.

Duminică, 10 aprilie

Londonezii ar trebui să profite la maximum de o dimineață de duminică uscată și însorită și de vremea mai caldă, care va duce la temperaturi minime de aproximativ 7 ° C și maxime de 15 ° C. Norii vor începe să se formeze după-amiaza, dar vor mai fi câteva momente însorite.

Luni, 11 aprilie

Luni va fi mai cald, dar se anunță și câteva averse de ploaie. Minime de 11C și maxime de 17C.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

victima violului

Anglia: Victima violului se sinucide imediat după ce este interogată de poliție. Avea doar 12 ani

Prețurile caselor din Marea Britanie au atins un nou record. Cât a ajuns să coste o locuință în Londra

Prețurile caselor din Marea Britanie au atins un nou record. Cât a ajuns să coste o locuință în Londra