in

L-a lăsat fără casă, dar dragostea e mare. Vicarul Clements continuă idila cu Florinel MarinVicarul Philip Clements, în vârstă de 79 de ani, a reaprins relația cu iubitul său în vârstă de 24 de ani, din România.

Cu toate că Florin Marin l-a lăsat fără casă după căsătoria celor doi de anul trecut, Clements crede că tânărul „nu umblă după banii” săi.

Philip Clements, în vârstă de 79 de ani, s-a căsătorit cu Florin Marin, în vârstă de 24 de ani, într-o ceremonie ce a avut loc în Kent, anul trecut, după ce l-a întâlnit pe acesta online în 2015.

Clements și-a vândut locuința sa de 215.000 de lire sterline în Sandwich, Kent, pentru a cumpăra un apartament în București, în România.

După cinci luni de căsătorie, vicarul anglican s-a trezit fără bani și fără casă, tânărul român părăsindu-l.

În ciuda acestui început, vicarul se gândește să îi lase lui Florinel tot ce i-a mai rămas, după moartea sa.

„Trebuie să fiu realist. Fac 80 de ani în august și vreau să îl știu în siguranță. El este singurul căruia pot să îi las ce am. Nu cred că frații mei au nevoie. Dacă merge bine, el va fi moștenitorul meu”, a declarat Clements.

Englezul a recunoscut că l-a contactat pe Florinel aproape în fiecare zi, de când s-au despărțit.

Cei doi au sărbătorit de curând prima lor aniversare în Elche, Spania, unde trăiește tânărul, iar acolo au planificat viitorul relației lor și au decis să încerce din nou să fie împreună.

La scurt timp după ce s-au despărțit, vicarul a descoperit că Marin să întâlnea cu un spaniol pe nume Jesus, după ce au apărut împreună la o emisiune TV din România.

Clements crede că producătorii au aranjat ca iubitul său să se întâlnească cu spaniolul pentru a construi o poveste.

„Râdem foarte mult, suntem foarte relaxați, cred că trebuie să lăsăm trecutul în urmă”, a declarat preotul.

Despărțiți dar… împreună. Tânărul Florinel se iubește din nou cu reverendul Clements

Preotul anglican lăsat pe drumuri de soțul român se răzbună. Și-a găsit un nou iubit: este mai tânăr decât primul și este tot român
Elev român bătut cu bestialitate în Manchester. Ambasada României: „Ne exprimăm indignarea faţă de acest incident”

Firea, mai „inteligentă” decât Dăncilă: „Românii nu se întorc acasă din cauza tensiunilor din societatea românească”