in

Marea Britanie. Un brand românesc de prestigiu, în magazinele Tesco

AQUA Carpatica, brandul creat de antreprenorul Jean Valvis, a intrat din această lună în magazinele Tesco din Marea Britanie.Listarea brandului în magazinele Tesco vine în condiţiile în care AQUA Carpatica este prezent deja în acest moment în peste 700 de magazine din Marea Britanie şi Irlanda, inclusiv în Harrods. În plus, brandul este prezent în mai mult de 12 ţări.

„Suntem la început de drum, iar obiectivul nostru este de a construi sănătos o poziţionare de brand premium care să ne aşeze alături de cele mai mari branduri de apă minerală din lume şi să ne creştem distribuţia numerică“, a declarat pentru Ziarul Financiar Luminiţa Boştinaru, international marketing manager al AQUA Carpatica.


Tesco este cel mai mare retailer din Marea Britanie având 3.500 de magazine şi realizează aproape 30% din vânzările de apă minerală din această ţară, conform informaţiilor furnizate de către reprezentanţii AQUA Carpatica. Consumul de apă îmbuteliată în Marea Britanie se ridică la peste 2,3 miliarde de litri.

Sticla de 1 litru de apă minerală Still Natural va fi lansat în 150 de magazine Tesco în cursul acestei luni, scriu cei de la The Grocer. Marca premium este prezentată ca fiind prima apă „naturală fără nitrați și cu conținut scăzut de sodiu”.

Listarea cu Tesco este „una istorică, o piatră de hotar”, a declarat Nichi Boca, de la Fresh Organic Products, importator exclusiv Aqua Carpatica în Marea Britanie și Irlanda.

„Suntem atât de încântați de potențialul de creștere cu acest nou parteneriat, deoarece Aqua Carpatica va fi acum disponibilă mai multor clienți britanici care cer o apă minerală superioară”, a mai spus Boca.

 

Povestea mărcii comerciale românești care a cucerit piața din Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Tâlhar recunoscut și dat pe mâna poliției. Român prins și imobilizat de un englez de 120 de kilograme

Șofer român condamnat la închisoare pentru provocarea unui accident în Dover. Doi morți