in

O știți din reclamele de la televizor. Acum este la Londra unde studiază actoria: „Șansele sunt mai mari aici”


Multiplă campioană națională la taekwondo în versiunea WTF, modelul Elena Chiriac studiază actoria la un colegiu din Londra.

Însă, după cum scrie Libertatea, Elena are o pasiune secretă și anume prepararea prăjiturilor, după rețete din România.

Elena Chiriac a început să joace în reclame de la cinci ani. Apoi, a îmbinat modellingul cu sportul de performanță în România.

Mergea la filmări cu vânătăile căpătate la antrenamente, mascate cu fond de ten, potrivit Libertatea. Vara trecută, Elena a plecat la Londra pentru studii de actorie. Acolo a și  debutat în lumea teatrului, într-un timp relativ scurt.

„Am ales Anglia pentru că, de când eram mică, mi-am dorit să am oportunitatea de a lucra ca actriță. Acolo, șansele sunt mai mari. Și sper să ajung la ce mi-am propus. Îmi place actoria fiindcă pot să mă exprim. Sunt eu însămi”, ne spunea aceasta.

După ce a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov, Elena a făcut pasul și în lumea filmului.

A jucat în numeroase producții, printre care Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway, unde studiază. Elena și-a impresionat însă colegii de la actorie și sport și cu prăjituri preparate de ea după rețetele învățate în România. Astfel că, în măsura timpului liber pe care-l are, a ajuns să fie solicitată pentru diverse evenimente, cum ar fi zilele de naștere ale acestora, să „răsfețe” invitații cu delicioasele preparate care ies din mâna sa.

Acum și-a reluat activitatea sportivă la nivel înalt și în Londra. La sfârșitul acestei luni, Elena se va întoarce în țară, pentru a participa la un turneu de tenis amator, acest sport pe care l-a practicat câțiva ani, fiind una dintre marile sale pasiuni.
VIDEO – Președintele Iohannis habar nu are întrebările de la referendum. Cum s-a făcut de râs în timpul unei declarații de presă

Uniunea Europeană nu va mai exista în 20 de ani. Asta cred cei mai mulți europeni