in

A bătut o femeie până a ucis-o, furios că a pierdut autobuzul. Român condamnat pe viață

Românul Florin Ion a fost condamnat pe viață pentru uciderea unei femei, într-o stație de autobuz din Thurrock, Essex.

Acesta, în vârstă de 32 de ani, venise de doar patru luni în Marea Britanie. În aprilie anul trecut el s-a urcat într-un autobuz către România. A coborât la o benzinărie, unde șoferul decisese să facă o pauză. Potrivit anchetatorilor, românul a întârziat, iar autobuzul a plecat fără el. Înfuriat, a luat-o la bătaie pe o femeie care se afla în stație, Julie Hunt, în vârstă de 47 de ani, care era în drum spre slujbă.

A trântit-o la pământ și a început să o lovească în cap și să-i o calce pe față, provocându-i răni groaznice.

Oamenii din apropiere au încercat să intervină, însă atunci atacul a devenit și mai violent,

Un paramedic sosit la fața locului a spus că femeia arăta de parcă fusese lovită de mașină. Avea oasele feței rupte și leziuni cerebrale grave ceea ce i-a provocat un stop cardiac.

Ion a încercat să fugă și să se ascundă după atac, însă în cele din urmă a fost reținut de doi bărbați și predat poliției.

El a pledat în instanță pentru autoapărare, spunând că victima a încercat de fapt să îl omoare.

„Mi-a fost frică, mi-a fost frică. Nu am vrut să o omor, îmi pare rău. Mi-a fost teamă că mă va ucide”, a spus Ion într-o declarație. „N-am intenționat niciodată să fac asta. Nu aveam intenția să fac așa ceva.”

Românul a fost condamnat pe viață, cu posibilitatea de eliberare condiționată după 18 ani și patru luni.

Violator român supărat pe justiția din Marea Britanie: „Nu voi putea să am o viață normală și să îmi întemeiez o familie”

Ultimul cartuș pentru Theresa May. «Dacă parlamentarii resping acordul Brexit, s-ar putea să nu mai părăsim niciodată Uniunea Europeană»