in

Acuzat că a prejudiciat un magazin românesc din Londra. „Eram invidios pe patroni”

Claudiu Farcaș, fost angajat la un magazin romanesc din Londra, este acuzat de patroni că a furat bani si marfă in valoare de 10.000 lire sterline.

„După numai trei săptămâni de la angajare, acesta ar fi făcut plăți cu cardurile magazinului pentru a cumpăra bijuterii si țigări in valoare de 10.000 de lire sterline”, se arată într-un mail primit pe adresa redacției Ziarul Românesc.

Cazul lui a fost raportat poliției britanice. Iar reprezentanții magazinului spun că, cel mai probabil, „acest om încearcă să scape de țigările pe care le-a cumpărat cu cardul companiei, dar si de bijuteriile de la magazinul Chapele.”

Claudiu nu este la prima abatere, se mai arată în e-mail. „Anul trecut a furat van-ul unei alte companii si sute de lire de la un alt patron de magazin, o doamna din nordul Angliei, Ipswich”, mai spun patronii.

Aceștia au publicat poza fostului angajat pe Facebook și spun că au aflat de la prietenii lui că a mai fost în închisoare de două ori.

La comentariile de pe Facebok ar fi comentat chiar fugarul care și-a motivat furtul prin faptul ca era invidios pe patroni, deoarece conduceau mașini scumpe, deși el însuși conduce un AUDI A6 in Anglia, se mai arată în scrisoare.

„Claudiu Ioan Farcas este recidivist, are dosar penal, a făcut închisoare in Romania, una dintre infracțiuni este o spargere la o benzinărie  de unde a furat zeci de milioane. Din câte știm el si-a petrecut o buna bucata de vreme si in Germania ude s-a lăudat ca muncește, dar probabil ca are dosar penal si acolo”, mai scriu proprietarii magazinului.

Român implicat în furturi de bijuterii de 3 milioane de lire sterline

The Sun: „Româncă drăguță” , închisă pentru furt de la bancomate. A devalizat conturile a două pensionare de 78 și 89 de ani

Cardiff. Tatăl homosexual, acuzat că și-a ucis fiica de un an și jumătate. „Mă duc în Iad cu Elsie , e o psihopată, țipă de 10 minute”

Vasile și Gheorghe, spărgători de locuințe în Kent. Spărgeau casele cu o gură de lup