in

Agresiune sexuală în Christchurch, Dorset. Atacatorul, posibil polonez sau român

Poliția din Dorset caută un agresor sexual care a atacat o femeie la primele ore ale dimineții de sâmbătă, în Christchurch, Dorset.

Victima, o femeie în vârsta de 30 de ani, a fost abordată de un bărbat în jurul orei 01.45. Acesta i-a pus o serie de întrebări, potrivit Daily Echo.

Apoi, susține femeia, a fost agresată sexual. Ea l-a împins pe atacator și l-a lovit, iar acesta a fugit înainte să apară poliția.

Bărbatul este descris ca fiind alb, de aproximativ 30 de ani, înalt de 170 centimetri și de construcție medie. Are păr brun tuns scurt și barbă.

Vorbea cu un accent descris ca fiind posibil al unui polonez sau român și purta haine închise la culoare.

Detectivul Constable Honor McAdam, de la Poliția Bournemouth, a declarat: „Facem o serie de anchete în zona Stour Road, inclusiv vizite la domiciliu și consultări ale camerelor de supraveghere. Oricine se afla pe Stour Road la momentul respectiv și a văzut un bărbat suspect să contacteze Poliția Dorset.”

De asemenea, poliția încearcă să dea de un șofer de taxi care a renunțat la o cursă în Stour Road chiar înainte de incident.

Oricine are informații trebuie să contacteze Dorset Police pe site-ul dorset.police.uk sau prin telefon la 101, citând numărul de caz 55180036293.

Un refugiat pakistanez a agresat sexual o fetiță de 12 ani din Rădăuți

Agresată sexual în fața propriilor copii. Martorii: „Perversul avea accent românesc”

Fundația prințului Charles, investiții de peste un milion de lire sterline în România

Ambasadorul Marii Britanii la București: „Noul regim nu îi va împiedica pe români să muncească sau să studieze”