in

Alin Apopei, ucigașul româncei Denisa Silmen, și-a primit pedeapsa. „Dumnezeu a avut grijă ca oamenii răi să nu scape nepedepsiți”, a scris verișoara tinerei pe Facebook

Alin Apopei, 27 de ani (foto) a fost găsit vinovat și condamnat la închisoare pe viață, la Old Bailey, astăzi, 22 februarie. Criminalul și-a decapitat, practic, victima, după care a simulat că are probleme psihice, pentru a-i deruta pe investigatori.

Judecătorii au stabilit că Apopei și-a omorât prietena într-un acces de gelozie și de „furie narcisistă”.

„A fost foarte greu si cu multa durere in suflet pot sa spun ca azi ti s-a facut dreptate, varutzo”, a scris pe pagina sa de Facebook verișoara tinerei măcelărite de Apopei.

„Criminalul ce te-a luat de langa noi isi va petrece restul zilelor in puscarie acolo unde ii e locul. Dumnezeu a avut grija ca oamenii rai sa nu scape nepedepsiti. Ne lipsesti enorm de mult si niciodata nu te vom putea uita, o sa ramai mereu vie in amintiriile si gandurile noastre. Te-am iubit, te iubesc si te voi iubi mereu, măai invatat multe lucruri si ai fost langa mine intotdeauna iti multumesc pt ca ai facut parte din viata mea. RIP varutzo! Te vom iubi mereu!!!!”, a continuat tânăra.

11113777_657849337650446_1372844223566544441_n

„Am de gând să te omor acum”, i-ar fi spus Alin Apopei prietenei sale, care avea 25 de ani, după ce a aflat că aceasta vrea să îl părăsească. „Oh, Doamne!”, repeta Denisa înainte să fie lovită în mod repetat cu un cuțit. „M-ai terminat”, au fost ultimele vorbe ale tinerei lovită cu cuțitul de prietenul ei.

Poliția a sosit, în iulie 2015, la casa unde locuiau cei doi, în East Ham, estul Londrei, și au găsit dormitorul cuplului acoperit cu sânge, iar pe pat se afla o valiză.

Trupul Denisei Silman era culcat într-un dulap și acoperit cu un prosop roșu. Procurorul a declarat că atunci când polițistul a tras prosopul, a văzut o priveliște înfiorătoare: „capul era tăiat aproape în întregime, iar gâtul și cavitatea toracică erau deschise”.

apopei2

Mai mult, o altă dovadă care îl incriminează pe Alin Apopei este că cei doi făcuseră sex înainte cu câteva secunde ca tânăra să fie omorâtă, scrie Daily Mail.

Românul a fost arestat în dimineața următoare. Potrivit procurorului, acesta era în gară, râdea isteric și vorbea despre venerarea diavolului.

El a negat crima pe motiv de responsabilitate diminuată, dar a fost acuzat că a simulat o boală mintală pentru a evita închisoarea.

Potrivit The Sun, Alin Apopei a fost găsit în gară, la ora 6 dimineața. Atunci când a fost dus în celulă, își amintește Emma Mathias, polițista care s-a ocupat de monitorizarea sa, tânărul striga: „Nu am fost eu. Mă jucam. A fost greu să rămân calm.”

Apoi și-a rupt cămașa de pe el și a început să plângă isteric. A strigat: „Dacă aș fi fost un ucigaș n-ar trebui să mă păziți în felul acesta. Pot să fiu cine vreau eu”.

La un moment dat, Alin Apopei juca cucu-bau cu gardienii, după care a început să strige: „This is Sparta!” După care le-a atras acestora atenția că nu îl pot reține mai mult de 24 de ore.

Cea care l-a monitorizat și-a mai amintit că acesta s-a dezbrăcat de mai multe ori și a început să umble gol pușcă prin celulă.

Alin Apopei, acuzat că și-a decapitat iubita, umbla gol prin celulă și striga: „THIS IS SPARTAAA!”

Acuzat că i-a tăiat capul iubitei sale din gelozie. „Dacă mă părăsești te voi ucide”. Românul nu recunoaște crima

Familia Denisei, fata ucisă de iubitul gelos, are nevoie de ajutor. Se pot dona bani într-un cont din UK

Italia. Români sclavi pe câmpuri, ținuți în clădiri pline de șoareci și broaște, fără apă

Replici dure între miniștrii Apărării din Rusia și Marea Britanie. S-a apelat la regnul animal