in

Anglia. Artist român de circ, moarte tragică în Grimsby. Avea doar 21 de aniUn artist român de circ, în vârstă de numai 21 de ani, a fost găsit mort de către colegii săi în cortul circului amplasat lângă Grimsby, Lincolnshire.Iosif Totoi a murit subit, în timp ce lucra pentru Russells International Circus din Cleethorpes.

Nu se știe încă din ce cauză a murit românul, însă polițiștii care au ajuns la fața locului marți dimineață, la ora 07,30 nu tratează cazul ca o moarte suspectă.

Familia lui Iosif are nevoie de 10.000 de lire sterline pentru a-i putea repatria corpul în țară, pentru înmormântare, scrie The Sun.

Proprietarul circului, Rusty Russell, a declarat că inima îi este frântă de durere. „Suntem cu toții triști pentur pierderea lui Iosif, probabil cel mai popular artist pe care îl aveam aici, a fost prieten cu toată lumea și avea un simț strălucit al umorului”, a spus Russell.

„Acum încercăm să strângem 10.000 de lire sterline pentru a putea fi repatriat în România pentru a fi alături de mama sa pentru înmormântare, pentru că pur și simplu familia nu-și poate permite această sumă să-l aducă acasă, a continuat acesta.

O anchetă cu privire la moartea sa va fi deschisă luni, 24 septembrie.

Noi detalii despre moartea românului de 21 de ani pe un șantier din Leyton

București. Conducerea Jandarmeriei, pusă sub acuzare de Parchetul General în dosarul protestului din 10 august

Finanțare nerambursabilă pentru diaspora. Câți bani au primit zeci de români ca să deschidă afaceri în țară