in

ANUNȚ BOMBĂ!!! Radu Mazăre a evadat din închisoare înainte de a fi extrădat

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a evadat din închisoare, anunță România TV, care precizează că oficialitățile române nu au dorit să comenteze dezvăluirea.

Informația încă nu a fost confirmată de niciun oficial din România sau Madagascar. De-a lungul timpului, din închisoarea în care se află fostul edil al Constanței au mai evadat 120 de persoane, potrivit Evenimentul Zilei.

Unele surse arată că autoritățile române au fost luate prin surprindere și că verifică veridicitatea informației. Se iau în calcul, la nivel informativ, toate variantele, inclusiv posibilitatea ca Mazăre să fi fost ajutat să scape chiar de autoritățile române.

Poliția Română a emis următoarea poziție: „În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficial în acest sens.”

Radu Mazăre ar fi urmat să ajungă în România peste doar trei zile. Conform unor surse RomâniaTV, fostul edil al Constanței a evadat din închisoarea din Madagascar, acolo unde era reținut până la preluarea acestuia de către autoritățile române.

„Radu Mazăre nu se dezminte. Ca sa spun așa, suntem alături de ‘el fugitivo’, în cazul acesta. Este, pană la urmă, o altă palmă dată statului subteran din România, tocmai din Madagascar. Si dacă a mai furat domnul Mazăre, când era primar, evadarea asta îl absolvă de cea mai mare parte din vină. In Romania nimeni nu mai crede in condamnările care se dau in justiție. Deși, cu siguranță, unii dintre ei sunt chiar vinovați si au făcut enorm de mult rău acestei țări, totuși nimeni nu mai crede.

Si când vad ca autorii dezastrului din Romania sunt bine mersi in libertate si nu pot fi atinși nici măcar cu o floare, lăsați-mă măcar sa nu mă întristez ca a evadat Mazăre din pușcăria din Madagascar. Sunt convins ca doamna Ana Birchall, zeița dreptății cu mana pe paloș, va ști sa îl aducă înapoi in Rahova. Dar deocamdată lăsați-mă să nu fiu trist”, a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

Zece persoane acuzate în cazul proxeneților români care operau lângă Stadionul din Liverpool