in

Avea biletele de avion ca să plece în Anglia, dar a murit în mod misterios într-o pădure din Iași

Moarte învăluită în mister în cazul unui bărbat din Iași, dat dispărut de aproape două luni.

Constantin Carp avea cumpărate biletele de avion pentru ajunge la Londra, unde voia să ajungă să muncească, după ce divorțase, scrie libertatea.ro.

Anchetatorii cred că bărbatul de 40 de ani s-ar fi spânzurat, acesta fiind găsit mort într-o pădure din județul Neamț.

Ieșeanul a fost dat dispărut după ce fosta sa soție a sesizat Poliția pe 2 septembrie. Carp plecase de acasă pe 30 august și dormise la un prieten.În ziua următoare, trebuia să se îmbarce în avion, spre Londra, scrie Libertatea.

Bărbatul a fost găsit mort, în stare de putrefacție, pe data de 21 septembrie, și figura ca fiind cu identitate necunoscută. Polițiștii de la Biroul Urmăriri Iași au reușit să-l identifice”, au precizat reprezentanții Poliției Iași, conform sursei citate.

Bărbatul a plecat de acasă cu mai multe bagaje, la câteva zile după ce divorțase de soția sa, pe cale amiabilă. Constantin Carp i-a spus unui prieten să pleacă la muncă în străinătate și din acest motiv și-ar fi cumpărat biletele de avion.

După ce a fost dat dispărut de fosta soție, bărbatul a fost căutat în bazele de date ale aeroporturilor, însă el nu se îmbarcase în niciun avion.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 40 de ani, îmbrăcat în ţinută de vară, respectiv un tricou alb. Acesta ar fi plecat într-o direcție necunoscută pe data de 31 august, și nu a mai răspuns la telefon de atunci”, au adăugat reprezentanții Poliției Iași.

Fosta soție a lui Constantin Carp a povestit că bărbatul a contactat-o pe 1 septembrie, printr-un apel video, dintr-o pădure.

„Pe data de 1 septembrie, pe la ora 3, m-a contactat printr-un apel video. Era într-o pădure, întins cu un rucsac sub cap. Mi-a spus că nu trebuie să mă simt vinovată pentru ceea ce va face el… Mi-a spus să fiu fericită și să-mi văd de viață”, a spus fosta lui soție.

Femeia le-a povestit anchetatorilor că fostul ei soț se schimbase într-un mod bizar după divorț. De asemenea, Constantin Carp și-a sunat și tatăl, căruia i-a spus că a ajuns în Anglia și că nu se va mai întoarce niciodată la Iași.

Sinucidere în portul Calais. O româncă din UK s-a aruncat de pe feribot în Canalul Mânecii

Irlanda de Nord. Numărul victimelor traficului sexual se dublează. Românii, cazuri relevante

Majoritatea britanicilor ar prefera să rămână în Uniunea Europeană