in

Bărbat de 31 de ani, acuzat de uciderea româncei Iuliana Tudos

Un bărbat a fost pus sub acuzare și a apărut în instanță pentru uciderea româncei de 22 de ani, Iuliana Tudos, în ajunul Crăciunului.

Kasim Lewis, în vârstă de 31 de ani, a apărut la Curtea Magistraților din Westminster, după ce a fost acuzat de uciderea fetei.

Lewis a vorbit doar pentru a-și confirma numele, data nașterii, adresa și naționalitatea, în timpul scurtei ședințe.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Corpul Iulianei Tudos, în vârstă de 22 de ani, a fost descoperit în Finsbury Park, în nordul Londrei, la trei zile de la dispariția sa, pe 24 decembrie.

Ea a fost înjunghiat în stomac și a suferit lovitură la cap. Iuliana, cunoscută sub numele de Julie, a fost văzută ultima dată de prieteni în jurul orei 24, pe 24 decembrie, când se îndrepta spre un autobuz din Camden.

Trebuia ajuungă în casa unui prieten din Enfield, nord-estul Londrei, mai târziu în seara aceea, pentru a petrece ziua de Crăciun acolo, dar nu a mai ajuns.

Ucisă chiar în ziua de Crăciun într-un parc din Londra: «Iuliana era o tânără strălucită, încântătoare, blândă, iubită de toată lumea»

Acuzații la adresa Guvernului Tudose: „NU a promovat şi NU a apărat interesele şi identitatea românilor din afara graniţelor”

Român dispărut în zona Leytonstone de peste o lună