in

Bătaie între doi români la o petrecere. L-a lovit cu o sticlă în cap din cauză că îl făcuse „sclav”

Un român a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce l-a lovit cu o sticlă în cap pe un conațional în timpul unei petreceri. După incident, individul a fugit în România, fiind obiectul unui mandat european de arestare. El a fost reținut în România și trimis în Marea Britanie, în luna iulie a acestui an.

Potrivit Cornwall Live, Nicolae Albeșteanu și George Bulucea se aflau la o petrecere în Redruth, Cornwall, pe 21 iunie anul trecut.

Cei doi lucrau pentru o companie de producție de alimente, iar la petrecerea respectivă unde era aniversat un coleg de muncă s-a băut bere, apoi cei prezenți au plecat să joace fotbal.

Seara s-au întors în casa colegului, unde au continuat să consume băuturi alcoolice în grădina din spate.

Inculpatul a încercat să îi spună ceva lui Bulucea care a replicat: „nu vreau să vorbesc cu sclavii”.

Albeșteanu s-a înfuriat și l-a pocnit în cap cu sticla de bere pe care o avea în mână, provocându-i răni faciale și sângerare abundentă.

Ca urmare a atacului, Bulucea a suferit multiple fracturi faciale care au necesitat 30 de cusături și suferă in continuare dureri și disconfort, precum și anxietate din cauza cicatricelor cu care a rămas în urma loviturii.

Albeșteanu a fugit la scurt timp după incident și a rămas în libertate în România, până când a fost reținut în luna iulie a acestui an și trimis în Regatul Unit.

Albeșteanu a susținut că nu și-a dat seama că avea în mână o sticlă atunci când l-a lovit pe Bulucea.

Scene şocante, doi români s-au luat la bătaie într-o casă de pariuri din Anglia. Totul a pornit de la păcănele – VIDEO

Absolvenții de facultate români, obligați să rămână în țară. Proiect al Ministrului Educației

Ambasada României, preocupată de acțiunile autorităților britanice privind românii pe aeroporturile Luton și Gatwick