in

Biciclistul român care hărțuia femei în Brighton, scapă de închisoare. Instanța a decis că este prea timid ca să stea după gratii

Biciclistul român care plesnea femeile peste posterior a fost scutit de închisoare după ce instanța a luat în considerare cererea în care arăta că nu va face față condițiilor din penitenciare din cauză că este prea timid.

Constantin Barbuțu, în vârstă de 22 de ani, a fost acuzat că hărțuia femei în Britghton, atingându-le în timp ce acestea se plimbau sau alergau singure.

Românul a scăpat de pedeapsa cu închisoarea când a apărut în Curtea Crown Hove, întrucât un judecător a deciz că nu ar fi putut să se descurce în spatele gratiilor.

Inițial, Barbutu a negat cele 21 de acuzații de agresiune sexuală, însă apoi a pledat vinovat, în prima zi a procesului său deschis în urma plângerilor a nu mai puțin de 11 femei.El a primit o sentință de 12 luni cu suspendare, și 40 de zile de probațiune. „Dacă nu ar fi fost faptul că doi experți au căzut de acord că aveți o disfuncționalitate intelectuală gravă, ați merge direct la închisoare”, i-a spus judecătorul.

Barbutu a hărțuit pentru prima dată o femeie în septembrie 2016, urmând apoi o serie de atacuri între sfârșitul lunii decembrie și februarie 2017, în timp ce lucra într-un restaurant din centrul comercial și locuia împreună cu prietena sa.

Poliția a lansat o investigație, după ce a primit mai mult de 24 de rapoarte din partea femeilor care descriau incidente similare în orașul Sussex.

„Era întotdeauna pe bicicletă, purtând un hanorac cu gluga trasă pe cap. Modelul obișnuit era să lovească femeile peste posterior”, a declarat polițistul care s-a ocupat de caz.

Femeile agresate au declarat că au fost înspăimântate de comportamentul românului, mai ales că incidentele se întâmplau în locuri nepopulate și izolate.

Românul devenit celebru pentru plăcuțele anti-PSD, candidează la europarlamentare. Cere sprjinul Diasporei

Reacție la articolul „Un grup de fripturiști…”: „Unii chiar se ocupă de jurnalism pt publicatiile din emigrație”