in

Britanică arestată în Spania pentru uciderea unui om al străzii român

O femeie de origine britanică a fost arestată și pusă sub învinuire în Spania pentru uciderea unui om al străzii român, fără picioare, pe care l-ar fi spânzurat și apoi aruncat în foc.

Femeia, în vârstă de 50 de ani din Belfast, locuiește în Gran Canaria și a fost arestată, miercuri, alături de un spaniol de 43 de ani.

Victima, de 61 de ani, care și-a pierdut ambele picioare, a fost găsită strangulată, pe 11 ianuarie, într-o clădire abandonată din San Bartolome, unde dormise.

Poliția a dezvăluit faptul că suspecta, al cărui nume nu a fost dat publicității, și care nu are condamnări anterioare, împreună cu complicele ei, au dat foc corpului omului după ce l-au stropit cu un lichid inflamabil.Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Știm că inculpații și victima se cunoșteau, dar nu suntem în situația de a oferi în acest stadiu informații cu privire la posibilul motiv al crimei.

O anchetă de două luni a condus ofițeri la femeia britanică, iar ședința de judecată va avea loc acum într-o locație privată.

Ofițerii au confiscat haine despre care se crede că au fost purtate de cei doi în ziua crimei.

VEZI VIDEO – Cinci moschei din Anglia, vandalizate într-o singură zi

Capii unei grupări de skimming din Republica Moldova, arestați la Londra