in

Costumul de baie cel nou i-a ruinat ziua. Ce s-a întâmplat în doar 10 minute: „E o glumă proastă?”

O tânără de 21 de ani din Leeds, Marea Britanie, şi-a cumpărat un costum de baie pe care și-l dorea de mai mult timp, însă, din păcate, a trăit un adevărat coșmar după ce l-a îmbrăcat pentru doar 10 minute.

Charlie şi-a povestit experiența pe contul de Twitter. A dat pe costum 25 de lire sterline, iar la prima purtare a avut parte de o experiență extrem de neplăcută.

Fata a povestit că după 10 minute de stat la plajă, fără să fi intrat în apă, a observat că pielea i se pătase în nuanța costumului. Când a mers să se schimbe a văzut că toată pielea care fusese în contact cu acel costum de baie era neagră.

E o glumă proastă? Am dat 25 de lire ca să am parte de astfel de pete pe corp? Nici măcar nu am apucat să intru în piscina”, a scris fata pe Twitter.Mi-a fost foarte greu să mă curăț. Culoare nu ieșea deloc din piele, iar după ore bune de spălat m-am ales cu pielea roșie şi extrem de iritată. Firma de la care l-am cumpărat și-a cerut scuze pentru neplăcerile create, însă nu s-a oferit să îmi returneze suma”, a mai scris tânăra care a dat și numele firmei de unde a cumpărat costumul de baie.

Snopite în bătaie, într-un autobuz în Londra: ”Ne-au cerut să ne sărutăm şi ei să se uite cum o facem, am refuzat”

«Vreau să fiu actriță de film la Londra. Pentru mine, reîntoarcerea în România NU este o opţiune»

Cea mai mare fermă din România are nevoie de angajaţi: «Nici cu 1.000 de euro pe lună nu găseşti muncitori»

Ștefan Mandachi, omul cu metrul de autostradă: „A devenit deja o normalitate faptul că se moare nevinovat în România”