in

Crima din Seven Kings: Genu Armeanu nu recunoaște că i-a tăiat gâtul fostei iubiteVasluianul Genu Armeanu, acuzat că și-a omorât fosta iubită, nu recunoaște fapta. Armeanu, în vârstă de 45 de ani, a apărut azi, 9 ianuarie, la Old Bailey, unde i s-au adus la cunoștință acuzațiile.El este acuzat că în seara zilei de miercuri, 3 ianuarie, a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit pe Elizabeta Lăcătușu, de 44 de ani, din  Norfolk Road, Seven Kings, estul Londrei.

Potrivit Ilford Recorder, la ședința preliminară din această dimineață, Genu Armeanu a negat crima și a vorbt doare pentru a confirma că a înțeles acuzațiile care i se aduc.

Armeanu a fost reținut în custodie până la procesul ce va avea loc la Old Bailey pe 18 iunie.

De asemenea, a fost cerut un raport psihiatric pentru acuzat.

Suspectul a fost arestat miercuri, 3 ianuarie. Victima a fost găsită în aceeași dimineață, în Norfolk Road, Ilford, la câțiva metri de o creșă. Personalul de pe ambulanță a încercat să o salveze, însă rănile au fost prea grave, iar femeia a murit la scurt timp.

Potrivit publicației vasluiene Vremea Nouă, Armeanu nu a putut să accepte că Elisabeta îl părăsise și că își refăcuse viața cu patronul restaurantului la care lucra. A înjunghiat-o de zeci de ori în piept, după care i-a tăiat gâtul.

Un martor a povestit pentru Evening Standard că a auzit un urlet groaznic: „E oribil ce a putut să se întâmple. Eram în casă când am auzit un urlet groaznic. M-am gândit că e o ceartă între copii, dar câteva minute mai târziu am văzut polițiștii și paramedicii. Cred că acel țipăt a fost al ei”.

Crimă pasională în Ilford. Un rom din Vaslui și-a măcelărit fosta iubită

Țepe la casele de marcat. Un român a primit interdicție să mai intre în magazinele din Irlanda de Nord

Peste 2.100.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere ale frontierei României în perioada sărbătorilor