in

Crimele lui odioase au șocat Anglia. „Monstrul din Worcester” va fi eliberat după 45 de ani

Un babysitter care în anii ’70 a fost găsit vinovat pentru că a ucis trei copii și le-a tras trupurile în țeapă, într-un grilaj de fier forjat, urmează să fie eliberat din penitenciar, după ce a executat 45 de ani din condamnarea de închisoare pe viață, informează BBC.

David McGreavy a fost condamnat la închisoare pe viață în 1973, pentru uciderea lui Paul Ralph (4 ani) și a surorilor lui: Dawn (2 ani) și Samantha (9 luni), în timp ce trebuia să aibă grijă de ei, în casa lor din Worcester.

O comisie a considerat că bărbatul nu mai este „un risc” și că s-a „schimbat în mod considerabil” după cei 45 de ani după gratii. Psihologii penitenciarului au precizat în dosarul lui că acesta „a înțeles cauza problemei și de ce a ajuns în această situație”.

După aflarea veștii, mama celor trei copii a declarat pentru The Sun că „mi-a pus copiii în țepe, i-a mutilat și au murit în agonie”. Elsie Urry a mai spus că i-a implorat pe membrii comisiei să nu-i accepte cererea de eliberare a celui cunoscut ca „Monstrul din Worcester”.

Femeia a mai spus că se simtă trădată, pentru că după condamnarea acestuia a fost asigurată că nu va ieși viu din închisoare.

David McGreavy, chiriaș în casa unei familii, a spus atunci că i-a ucis pe cei trei copii pentru că unul dintre ei nu se mai oprea din plâns. El era prieten cu tatăl copiilor și, în noaptea crimelor, avea grijă de ei, pentru că mama lor lucra într-un bar.

Paul a fost găsit strangulat, în timp ce lui Dawn i-a tăiat gâtul, iar fetița de 9 luni, Samantha, a murit după o lovitură puternică la cap.

Elsie Urry spunea, într-un reportaj pentru BBC, în urmă cu doi ani, că McGreavy nu ar trebui să fie eliberat niciodată pentru crimele oribile pe care le-a comis. „Încă simt că lumea mă învinovățește pe mine pentru că eram la muncă în acea seară”, a mai spus femeia.

Chiar dacă au trecut aproape cinci decenii de atunci, ea vizitează permanent mormintele celor trei copii.

Un deputat român acuză: „Avem o diasporă ANTIROMÂNEASCĂ”

Dani Mocanu, acuzat că a fugit cu banii de la o petrecere din Londra. Cum răspunde manelistul