in

Daily Mail: Mașina implicată în otrăvirea spionului rus Skripal avea numere ROMÂNEȘTI

Un autoturism Mercedes cu plăcuțe de înmatriculare românești a fost văzut în apropierea locului unde a fost otrăvit spionul rus Sergei Skripal de mai multe ori înainte de atacul cu Novichok din Salisbury, scrie Daliy Mail.

Mașina a fost observată în apropierea casei lui Skripal de câteva ori în săptămâna dinaintea otrăvirii acestuia și a fiicei sale.

Potrivit martorilor, unul dintre ocupanții mașinii de culoare închisă era o femeie.


Costel de "La Bloc" recomanda opaltransfer.com

Poliția a vizionat imaginile camerelor de supraveghere ale unui garaj din Salisbury și a văzut această mașină, mai arată Daily Mail.

Nu pot să comentez niciun raport precum acesta”, a declarat inspectorul-șef Kath Barnes pentru publicația britanică.

O femeie a declarat că Mercedesul a fost văzut „de patru ori într-o săptămână, înainte de săptămâna în care a avut loc [atacul Skripals]”.

Ea a adăugat: „O dată a fost în garajul din Wilton Road. Mașina avea plăcuțe de înmatriculare românești și în ea erau patru persoane. Există imagini. Au plătit cu carte de credit.”

„O mașină din Europa de est, cu patru persoane, la acel moment, în mai multe rânduri, aproape de locul unde locuiește familia Skripal, este cu siguranță relevant”, a mai spus aceasta.

„Când îi vom prinde pe cei responsabili și îi vom duce în instanță împreună cu dovezile, atunci va apărea povestea completă. Nu vreau să pun în pericol nicio posibilitate de a obține un rezultat final”, a mai spus polițistul care se ocupă de anchetă.

Ce înseamnă Brexit dur? Se vorbește despre penurie de alimente, avioane la sol și risc crescut de accident nuclear

Un șef PSD din Vrancea despre protestatarii din diaspora: „hoți, cerșetori și curve, trebuie întâmpinați cu șocuri electrice!”