in

De ce s-ar fi sinucis Lidia Drăgescu, fata care s-a aruncat în gol de la 30 de metri, în Londra. Fratele geamăn al româncei explică

Lidia Drăgescu, tânăra în vârstă de 23 de ani care și-a pus capăt zilelor miercurea trecută, 11 octombrie, locuia la Londra alături de mama sa. Era o studentă eminentă, fostă patinatoare de performanță și avea numeroase proiecte.

Tânăra s-a aruncat de la galeria Catedralei St. Paul din Londra.

Frumoasa ieșeancă avea un frate geamăn care încearcă acum să își explice gestul extrem făcut de sora sa.

Bărbatul a mărturisit că sora lui era o persoană extrem de singuratică și, de cele mai multe ori, nefericită.„În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-și înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King’s College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învățat mulți ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier (…) Nu era fericită în lumea asta. Aș da orice să pot să o aduc înapoi”, a spus acesta.

„Mama, îmi pare foarte rău că te-am supărat în felul acesta. Este firesc să fii supărată, dar nu pentru mine, acum sunt mai bine, într-un loc mai bun. Fac asta pentru mine, pentru a scăpa. Tot trecutul și prezentul mă apasă. Va fi foarte dificil, dar după aceea veți fi bine. Gândește-te că sunt bine acum. Ți-am spus cât de mult de iubesc. Îmi pare rău că îmi pasă, dar trebuie să scap și abia aștept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toți, rămâi cu bine și ne vom vedea când vei fi bătrână. Ai grijă de tine. Mulțumesc pentru tot”,  scris Lidia în scrisoarea de adio adresată mamei sale.

Românca de 23 de ani care a murit la Catedrala Sf. Paul s-a sinucis. A lăsat două scrisori de adio: „Mama, îmi pare foarte rău că te-am supărat în felul acesta”

Tragedie fără margini. O studentă de origine română a murit după ce a căzut în interiorul Catedralei Sf. Paul din Londra

Atac sângeros la metroul londonez. Un mort și doi răniți

Nebunie totală în Marea Britanie. Ministerul de Interne anunță că armata e gata să preia granițele după Brexit