in

Doi frați români proxeneți și-au implantat bile în penisuri pentru a le provoca dureri mari prostituatelor pe care le violauDoi români proxeneți din Spania sunt judecați în Spania pentru trafic de ființe umane și prostituție.

Frații Cristian și Sebastian Săndulache sunt acuzați că își violau fetele, pentru a le face mai obediente, iar pentru a le provoca dureri cât mai mari își implantaseră bile în penisuri.

Cei doi mai sunt acuzați că au tăiat o prostituată cu o sabie ninja, iar pe altele le-au forțat să mănânce 700 de euro din cauză că nu făcuseră destui bani pentru ei.

„Data viitoare veți mânca monede, dacă se întâmplă din nou”, le-au spus bestiile.

Cei doi frați făceau 10.000 de euro pe noapte din prostituție.

Când una dintre prostituate a vrut să fugă cu un client, unul dintre frați a tăiat-o cu o sabie japoneză, scrie The Sun.

Cu altă ocazie, Cristian Săndulache i-a spus unui datorinic: „Dacă nu plătești, o arunc pe maică-ta în foc. O ard și pe bunică-ta”.

Pe altul l-a amenințat: „O să îți violez sora mai mică. Te omor, te pun într-un sac și te arunc pe undeva”.

Cu toate acestea, cei doi au fost lăsați în libertate pentru o cauțiune de 30.000 de euro, din cauză că instanța a decis că „nu prezintă riscul să fugă din țară”.

Strigător la cer! Și-a vândut fiica de 16 ani proxeneților pentru 100 de euro. Fata a ajuns prostituată în Marea Britanie

Poliția britanică, în război cu proxeneții români. Arestări în Manchester, Blackburn, Preston, Luton și Northampton
Râsul nu are granițe. Festivalul Est European de Comedie vine la Londra

Leeds, Marea Britanie. Ce trebuie să faci dacă te rănești sau te îmbolnăvești. Poți evita aglomerația de la Urgență dacă te informezi din timp