in

Doi români, morți într-un accident rutier în Anglia. Unul dintre ei devenise celebru după o partidă de sex oral transmisă live pe Facebook

Românul care a devenit celebru după o partidă de sex oral transmisă pe facebook a murit în Anglia.

Ştefan Sebastian Covăşdan și un alt român au fost implicați într-un accident rutier, în apropierea Londrei. Amicul său a murit pe loc, iar Ștefan s-a stins din viață la spital. Accidentul a avut loc luni, 8 octombrie, iar familia a cerut ajutor pe Facebook pentru strângerea de fonduri în vederea repatrierii.

„Veștile rele se aduna.. Buna oameni dragi, din păcate un prieten, amic, cunoştinţă, frate, fiu are nevoie de ajutorul nostru… Din păcate Covăsdan a avut un accident de maşină grav în Londra.. Avem nevoie de ajutorul vostru.. Șansele lui la viată sunt minime 3%.. Doar aparatele îl mai țin în viață.. Familia lui are nevoie de ajutorul vostru… v-a fost prieten, amic cunoştinţă, dar un om nu mai merită judecat în acest pas al vieţii… Orice sumă de bani e bine venită, 5 lei, 10 lei pe persoană din câți suntem putem ajuta familia sa-l aducă acasă… Avem nevoie de voi, fiți alături că îl cunoaşteți ca nu, o fapta buna e plătită de Dumnezeu de 10000 de ori. Avem nevoie de voi! Orice donație e binevenită, aștept mesaje în privat pentru mai multe detalii…”, scria luni pe Facebook o apropiată a tânărului.

Marți seara însă, Ștefan a murit și a fost deconectat de la aparate. Acum, familia face un apel pentru a-i aduce în șară trupul neînsuflețit.

„Nu e un om cu reputație bună dar totuși se face apel la umanitate la suflet și la omenie, o familie îndurerată are nevoie de ajutor, o mamă vrea să-și vadă puiul pentru ultima oară”, este un alt mesaj publicat pe Facebook.

Ștefan Sebastian Covășdan a devenit celebru după un clip video filmat în fața statuii lui Mihai Viteazu din Oradea, acum un an. El a convins o tânără să-i facă sex oral, alături de un grup de tineri, în văzul trecătorilor. Toată scena a fost filmată și transmisă în direct pe Facebook.

Northamptonshire. Doi români de 22 de ani și o româncă de 40 de ani, uciși într-un tragic accident

Un alt val de specialiști părăsește România. Medicii veterinari aleg să plece: „În Anglia câștig în trei zile cât într-o lună în țară”

Îngrijorător! Fabrica Jaguar din Marea Britanie se închide