in

Doncaster. O româncă susține că a fost atacată în fața casei de un grup de adolescenți

O româncă din Doncaster a scris pe Facebook despre faptul că a fost atacată chiar în fața casei sale de un grup de zece adolescenți.

Femeia care pe rețeaua de socializare spune că se numește Anca, a scris că a se afla lângă mașina sa când mai mulți adolescenți au trecut prin fața casei sale urlând.

Le-a spus să vorbească mai încet, deoarece copiii săi dormeau. În acel moment au început să strige și mai tare, iar una dintre fete s-a apropiat de gard, iar femeia a spus că va chema poliția. Atunci, scrie ea, au sărit pe ea, au spart gardul și au lovit mașina unei prietene parcată în fața casei sale.

Românca mai spune că a intrat în casă și a sunat poliția, în timp ce tinerii îi loveau ușa cu picioarele. După un timp, a observat că unii dintre ei s-au urcat într-un SUV negru, iar ceilalți au plecat printre străduțe.

După 48 de ore, spune femeia, poliția nu a apărut. A fost sunată după alte 24 de ore și i s-a spus că ofițerii sunt ocupați în weekend, dar că săptămâna viitoare va fi sunată de un ofițer pentru a i se lua o declarație, apoi să mai aștepte alte câteva zile până când va putea da o declarație scrisă.

Ea spune că a numărat nu mai puțin de cinci posibile infracțiuni comise, iar poliția nu se implică.

La Bruxelles se pregătește excluderea Marii Britanii din UE la 1 iulie

Theresa May, în corzi. Nu mai poate supune votului același acord cu UE. Decizie de ultimă oră luată în Camera Comunelor