in

Vaslui. Conducea un autoturism furat din Marea Britanie

Polițiștii de frontieră ieșeni au oprit în trafic un tânăr din județul Vaslui care conducea un autoturism marca Mercedes Benz C220, în valoare de 69.000 de lei, ce figura ca fiind căutat de autoritățile din Marea Britanie.

Astfel, în data de 11.04.2018, ora 13.30, acționând în baza unor informații, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Iași au desfășurat, pe raza municipiului Vaslui, o acțiune specifică pe linia combaterii traficului internațional cu auto furate.

Astfel, oamenii legii au identificat în trafic un autoturism marca Mercedes Benz C220, condus de vasluianul Ștefan C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza județului Vaslui.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența mașinii, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare si au constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Marea Britanie la data de 19.03.2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul în sistem leasing din Marea Britanie si nu avea cunoștință că acesta este căutat de autoritățile britanice. Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul politiei de frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz de încredere.

Autoturisme date în urmărire în Marea Britanie, descoperite în România

Elena Udrea, REFUGIAT POLITIC în Costa Rica. Nu se mai prezintă la procese în România

România va avea cel mai mare deficit de cont curent din UE după Brexit