in

Ilford. Drogată și forțată să se prostitueze de o familie de proxeneți violenți

Constantin Mihai
Constantin Mihai

O întreagă familie de proxeneți „paraziți” care a drogat și a forțat o tânără să se prostiteze a ajuns după gratii în Marea Britanie. Potrivit Ilford Recoder, victima era supusă bătăilor, era drogată și forțată să consume alcool pentru a se supune celor trei.

Fata, de 20 de ani, a fost cumpărată în 2012 de soții Constantin și Valentina Mihai pentru suma de 10.000 de euro și adusă în Marea Britanie împotriva voinței sale.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, o bătea constant, pentru a o forța să se prostitueze în Ilford, estul Londrei.

Soția acestuia continua să o bată pe femeie în absența bărbatul, când acesta pleca în România.Cei doi îi ascultau telefonul și îi controlau orice mișcare, scrie sursa citată. Era împiedicată să ia contact cu familia sa și era forțată să spună că nu mai vrea să își vadă rudele apropiate.

În aprilie 2015, după trei ani de prostituție forțată, violență și abuz de droguri, victima a reușit să ascundă în secret suficienți bani pentru a cumpăra un bilet de avion către Ungaria, unde avea legături de familie.

Și-a lăsat telefonul în taxi, temându-se să nu fie găsită de familia care o urmărea peste tot.

Valentina Mihai

Constantin Mihai a fost condamant la nouă ani de pușcărie, pentru trafic de persoane pentru exploatare sexuală, controlul prostituției și spălare de bani.

Valentina Mihai, 37 de ani,  fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru trafic de persoane în vederea exploatării sexuale, spălare de bani și controlul prostituției.

Alături de ei a fost închis pentru opt ani și fratele bărbatului, Cătălin Marian Mihai, de 32 de ani pentru trafic de ființe umane, spălarea banilor și controlul prostituției.

Ancheta a fost începută de unitatea specializată a Poliției Metropolitane în 2015, la sesizarea Poliției Române.

Operațiunea a fost efectuată în colaborare cu unitatea de combatere a criminalității organizate a poliției române și Eurojust.

Cătălin Mihai

S-a constatat că frații Mihai aveau o vastă rețea de femei care se prostituau pentru ei și care le trimiteau sume uriașe de bani.

În octombrie 2017, Constantin și Valentina Mihai au fost arestați la domiciliul lor din Târgoviște, iar Cătălin Marian Mihai a fost arestat la o altă proprietate din aceeași localitate.

Toți trei au fost extrădați în Marea Britanie și au fost judecați la Curtea Coroanei din Southwark la 9 aprilie 2018.

„Sunt o familie de paraziți care trăiau din mizeria și suferința altora. Nu făceau altceva decât să cumpere femei și să le abuzeze pentru propriul beneficiu financiar, pentru a-și îndestula iubirea lor pentru mașini de lux și proprietăți”, a declarat DC Alex Snigorski de la Poliția Metropolitană.

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/parlamentarii-britanici-cer-interzicerea-prostitutiei-in-uk-peste-40-din-prostituate-sunt-romance/

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/dezvaluiri-cutremuratoare-din-lumea-prostitutiei-roma-englezii-sunt-cei-mai-rai-unul-urina-pe-mine-si-radea-sunt-beti-tot-timpul/

Cel mai căutat om din lume. Criminalul din Hillingdon a dispărut acum doi ani

Spectacol de lumină pe cerul Angliei. Mii de fulgere au însoțit „mama tuturor furtunilor”