in

Irlanda. Român acuzat că a violat o fată de 15 ani. I s-a refuzat eliberarea pe cauțiune

Un român este acuzat că a profitat de o fată de 15 ani, pe care a violat-o. Acesta a fost arestat și i s-a refuzat eliberarea pe cauțiune de către magistrați.

Ștefan Bighiu, de 37 de ani, a cerut să fie eliberat, scrie Armaghi.com.

El a apărut în fața instanței sub două acuzații de viol și una de sechestrare.

Potrivit procurorului, pe 7 martie a.c., mama fetei a contactat poliția declarând că fiica sa de 15 ani nu s-a întors acasă.

Apoi a aflat de la două prietene ale fiicei sale că aceasta s-a dus într-un apartament din Armagh cu doi bărbați.

Poliția a găsit-o pe tânără care a declarat că a avut relații sexuale cu doi bărbați la o adresă din oraș și i-a descris pe cei doi polițiștilor.

Cei doi au fost reținuți la scurt timp, iar Bighiu a declarat că nu a luat-o cu forța pe fată, ci aceasta a mers de bunăvoie.

În cursul interviului de la poliție, ambii bărbați au recunoscut violul.

Acuzarea a spus că s-a opus eliberării condiționate deoarece la adresa la care locuiește acuzatul există mai mulți copii. Mai mult, există riscul ca acesta să fugă în România, pentru a ajunge la soția sa, însărcinată, fiind descris de polițiștii români drept o persoană cu probleme sociale.

Avocatul apărării a spus că, dimpotrivă, nu există copii la adresa respectivă și că sunt întrunite condițiile eliberării pe cauțiune.

A violat o tânără de 18 ani în Brixton. Român condamnat la 10 ani de închisoare

Români violatori în serie în Manchester. Au batjocorit fete de 12-13 ani într-un parc
Plecase la muncă în Anglia, dar a murit chiar de ziua fiicei sale. Postase un mesaj cu câteva minute înainte de a fi victima unui groaznic accident de circulație

Șofer din Suceava transporta români în Anglia fără autorizație