in

Irlanda: Vlogerul Strugurel Lingurar șochează din nou. Oamenii opriți pe stradă au rămas uimiți de gestul său

Controversatul „star” de pe Facebook, Strugurel Lingurar, șochează din nou. El s-a filmat în timp ce oferea oamenilor de pe stradă, în Dublin, 5.000 de euro.

Este cea mai recentă dintr-un șir de fapte ciudate pe care Lingurar le-a filmat, expunându-le apoi pe Facebook, scrie Irish Mirror.

Strugurel Lingurar, cunoscut și drept Strugurel Irlandezul sau „Little Grape”, a început să împartă oamenilor de pe stradă câte cinci euro din suma de 5.000 de euro pe care doar ce o retrăsese de la bancă, pe motiv că „banii nu contează”.la 20 de mii de persoane pe live ,dau 5000 mii de euro la oamenii din dublin irlanda 5 euro de om ,să vă arăt că valoarea mea nu sta în bani .

Posted by Lingurar Strugurel on Friday, February 8, 2019

Nu este clar dacă banii sunt cei adunați prin intermediul unei strângeri de fonduri pe Facebook pe care a desfășurat-o săptămânile trecute.

Cu 20.000 de oameni care mă urmăresc live, împart 5.000 de euro oamenilor din Dublin, Irlanda. Câte cinci euro de persoană ca să arăt că banii nu contează”, spune Strugurel în video.

Imaginile îl arată pe acesta cu un teanc de bani în mână, oferind oamenilor câte cinci euro și, în timp ce mulți dintre aceștia primesc banii, alții se uită la el complet confuzi.

În alt filmuleț publicat pe rețeaua de socializare, Strugurel se afla la volanul unei mașini, cu o sticlă în mână, pretinzând că se află sub influența alcoolului.

Într-un alt videoclip bizar, el și-a pus pe foc mașina pe o plajă din Meath, în ianuarie.

Românul a acumulat peste 150.000 de urmăritori prin intermediul mai multor pagini de Facebook.

A renunțat la slujbă ca să trăiască din furat. Pretindea că strânge fonduri pentru o organizație caritabilă

Încă un medic fals în România. Se lăuda că lucrează ca medic în Anglia, dar diploma sa era suspectă