in

Leicester. Copil de 10 ani înjunghiat în fața mamei sale. Atacatorul a fugit râzând

Un băiețel de doar 10 ani a fost înjunghiat în fața mamei sale, în Leicester, iar atacatorul a fugit râzând, scrie The Telegraph.

Oroarea s-a petrecut în Leicester, iar victima se află la un spital din Nottingham, cu leziuni la gât, însă într-o stare stabilă.

Mama sa, care a fost prezentă la incident, nu a suferit răni.

Poliția caută informații despre bărbatul care l-a atacat pe copil, în jurul orei 17:20 pe strada Belper.

„Îmi apăsam mâna pe gaura din gât pentru a opri sângele, pierdea atât de mult și credeam că va muri”, a spus mama micuțului.

„A fost groaznic, iar imaginile continuă să îmi apară în fața ochilor. Eram îngrozită”, a mai declarat femeia.

„Am crezut că îl voi pierde și toate hainele mele și ale lui erau pline de sânge”, își amintește ea.

„Atacatorul era o persoană străină, fiul meu nu-l cunoștea și avea jumătate din față și capul acoperit cu o glugă. După ce l-a înjunghiat pe fiul meu, a început să râdă”, a mai spus femeia despre momentele de groază pe care le-a trăit.

Inspectorul detectiv Tim Lindley de la Leicestershire Police a declarat: „Investigația noastră pentru a afla cine este responsabil pentru vătămarea acestui copil rămâne în desfășurare și continuăm să apelăm la public pentru a ne transmite orice informații.”

„Suspectul a fost descris ca fiind un bărbat asiatic cu pielea deschisă la culoare, peste 20, în jurul de 1,75 m  înălțime, plinuț și purta o jachetă de culoare maro”, l-a descris polițistul pe atacator.

Noaptea ororilor! Trei oameni omorâți prin înjunghiere în zona de est a Londrei
Tinerii din România dau de 17 ori mai mulți bani pe băutură decât pentru cultură

Anglia. Proprietar de magazin românesc vindea ilegal vodcă