in

Londra, amenințare teroristă. Alertă cu BOMBĂ în stația Charing Cross

Stația de metrou Charing Cross, din centrul Londrei, a fost evacuată astăzi, 22 iunie, pe fondul unei amenințări teroriste, după ce un bărbat a susținut că are o bombă.

Stația a fost blocată în timp ce s-au instalat panica și haosul în rândul pasagerilor, în acestă dimineață, scrie Daily Express.

Seviciile London Underground au fost oprite, iar oamenii au fost anunțați să se îndepărteze din zonă.

Poliția britanică a transporturilor a declarant că a reținut un bărbat care se pare că are probleme mintale și a confirmat că nimeni nu a fost rănit.Poliția Metropolitană a relatat că bărbatul reținut a anunțat, la ora 6.30, că are un dispozitiv exloziv.

Un purtător de cuvânt al Scotland Yard a declarat că stația a fost evacuată ca măsură de precauție și a fost închisă pentru o perioadă de timp.

Martorii au raportat că au văzut unități de poliție înarmate care au sosit la fața locului.

„Omul alerga în jos pe pistă, pretinzând că are o bomba, în stația Charing Cross”, a scris cineva pe rețelele de socializare.

Un altul a scris: „Patrule de poliție, inclusiv înarmate, la Charing Cross. Metroul oprit și oamenilor li se cere să se îndepărteze”.

„Se întâmplă ceva în gara Charing Cross. O mulțime de unități ale poliției armate care intră acolo”, a relatat alt martor.

Un suspect a fost reținut în baza Legii privind sănătatea mintală, iar stația a fost redeschisă cu toate serviciile care rulează în mod normal.

Marea Britanie se află la cel de-al doilea nivel de amenințare teroristă, ceea ce înseamnă că un atac al este considerat foarte probabil.

Explozie în stația de metrou Southgate. Mai multe persoane rănite. Un tânăr a fost arestat

Fata Andreei Esca va studia în Anglia. „Încă nu realizez”, spune vedeta de televiziune

Dacia a devenit principalul partener al echipelor de Rugby în 13 ale Angliei