in

Londra a devenit orașul crimei? 50 de omucideri de la începutul anului

Un bărbat în vârsta de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat și bătut în Hackney, în estul orașului Londra, transmite Poliția Metropolitană.

În același district, cu doar câteva ore mai devreme, un bărbat în vârsta de 50 de ani a murit în afara unei case de pariuri din Upper Clapton Road, după o bătaie suspectată, a mai anunțat poliția.

Cele două decese au ridicat numărul total al celor uciși în acest an în capitala Marii Britanii la 50 de persoane.

Scotland Yard a anunțat că ofițerii au fost abordați de un bărbat în vârsta de 20 de ani care suferise leziuni prin lovituri de picior cu puțin timp înainte de ora 20:00, miercuri, 4 aprilie, pe Strada Link din Hackney.

Polițștii i-au oferit imediat primul ajutor și au anunțat Ambulanța din Londra însă omul a decedat la ora 20.24. Nu au fost făcute arestări în acest caz.

La începutul acestei săptămâni, un băiat de 16 ani a devenit cea mai tânără victimă a valului de crime din Londra din acest an, după ce a fost împușcat mortal.

Adolescentul, care a fost împușcat în Walthamstow, estul Londrei, în jurul orei 22:00, a murit în spital, marți seara.

Moartea sa a venit după ce, cu 30 de minute mai devreme, un alt tânăr, de 17 ani, fusese împușcat la două mile depărtare, în Tottenham.

Un român de 19 ani a înjunghiat două persoane în Headingley

Rata criminalității în Londra, mai mare decât cea din New York. 12 crime în nici trei săptămâni

Ciprian Zancu promovează arta populară românească: „Păstrarea tradițiilor ar trebui să fie misiunea oricărui român din străinătate”

Consulatul vine la tine. În luna mai obții titlul de călătorie fără să te deplasezi la Londra