in

Mașină cu număr de Brăila, ridicată în Londra: „O să raportez de fiecare dată un român cu cazanul lui înscris pe România”

Un român rezident în Londra a postat pe un grup de Facebook o fotografie cu un autoturism înregistrat în Brăila ridicat de autoritățile britanice și un mesaj în care sugerează că el ar fi autorul „denunțului” în urma căruia s-a desfășurat acțiunea.

”Poliția din uk a declarat ca oricine are cunoștințe cum ca un rezident in uk circulă cu o mașină înscrisă in altă țară sa sune la politie si sa anunțe ca să se ia măsuri in cel mai scurt timp, adica sa i se confiște mașina. Eu unu o sa raportez/sun de fiecare dată cand vad pe aici un român cu cazanul lui înscris pe România  ☀️☀️☀️ Pai eu sunt mai fraier sa plătesc asigurare si toate cele aici si tu vii cu cazanul tau din România unde cu 100 de euro plătești asigurare si alte cele?”, a scris acesta pe grupul de Facebook „Români în Londra – UK”.

Mulți dintre membrii grupului au nu sunt de acord cu acesta și spun că românii își fac rău, „turnându-și” conaționalii la poliție.

„Oameni buni ,noua ni se potriveste o vorba romaneasca din bătrâni,râdem unul de altul ”, ”Suntem sclavii propriei noastre mentalitati. Cata prostie Doamne. Invidiosilor slugarnici”, ”Bine ca te lauzi ca ai bani de te enervează dar nu iti permiți o asigurare aici si umbli cu caruta de romania ca muritorii de foame 🤣🤣🤣🤣”

”Ma gandesc la faptul ca cea mai buna mancare a romanului plecat in strainatate este un alt Roman… si se adevereste ceea ce zic…”, au fost câteva dintre comentariile postate pe respectivul grup de Facebook.

Un român a rămas fără mașina de zeci de mii de lire sterline luată din Marea Britanie

Un român care muncește în Anglia, amenințat pe DN1: „Nu ai ce căuta cu mașina asta aici”
Trebuia să plece spre Londra, dar și-a găsit sfârșitul pe Aeroportul Otopeni

Ambasadorul Dan Mihalache, apel pentru înscrierea la votul prin corespondență